Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
07 Mar 2009, 11:19
od 3 dni odczuwam znacznie zmniejszona prędkość internetu w odbieranych pakietach zdarzają się błędy należę do neti i miekszkam w koluszkach nie wiem czy są jakieś konserwacje ale nie mogę się do nich dodzwonić.Zacząłem sam szukać błędu i w procesach mam FahCore 7c który zżera mi cały nie używany procesor w rezultacie mam wydajność proceskora na 100% przez cały czas.Gdy uruchomię jakąś grę to cześć procesora przechodzi na na gre a resztę uzupelnia Fahcore 7c aby użycie było 100%. Czy ten proces to wirus czy co to jest?
07 Mar 2009, 13:49
A próbowałeś wyłączyć ten proces ??
07 Mar 2009, 14:31
tak ale ten proces sie sam co jakis czas uruchamia
07 Mar 2009, 14:34
Dokładnie spróbuj wyłączyć ten proces i zobacz co się stanie.
Proponuje dać jeszcze logi z
HijackThis, do działu
Bezpieczeństwo.Pozdrawiam.
07 Mar 2009, 22:47
Start

Uruchom

"msconfig"

zakładka Uruchamianie i tam znajdujesz tą pozycję, która się włącza, odznaczasz i restartujesz komputer.
03 Maj 2009, 22:10
dokładnie, zrób tak jak mówi palacio albo jesli to nie zadziała (u mnie w ,,uruchamianiu" nie było tej pozycji) skasuj plik z pomocą programu Unlocker (do pobrania tu:
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... locker.php) i będzie super (ja usunąłem i na razie nie mam problemów)
01 Gru 2009, 17:01
Jest też inny, znacznie prostszy i szybszy sposób. Za pomocą TaskMenagera otwieramy folder, w którym znajduje się owy FahCore, cofamy do poprzedniego folderu, a w nim znajdziemy aplikację "Uninstall". I po sprawie.