TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

FIFA 12 sterowanie.

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

FIFA 12 sterowanie.

Postprzez lubawa » 05 Gru 2011, 20:34

PostUA: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0)

Witam,
ostatnio pobrałem z internetu grę FIFA 12
LINK DO GRY KTÓRĄ POBRAŁEM: http://***

I mam problem w z sterowaniem. Otóż mam wrażenie że gra została stworzona wyłącznie na PADy a klawiatury odstawiono na boczny tor. Z góry mówię że nie mam pada i nie będę go kupować na 1 grę.

Ostatnia FIFA w jaką grałem to FIFA 7. Było tam sterowanie WADS . W tej fifie jest coś pomieszane i nie wiem jak ustawić sterowanie na klawiaturę.
-jak klikam ESCape podczas gry to wyłacza mi się gra
-jak podczas konfigurowania sterowania klikam "wstecz" to także mi się gra wyłącza .

Proszę o pomoc , aby ktoś pomógł mi ustawić sterowanie podobne do tego z FIFY 7 ( a-górne podanie,s-krótkie/dolne podanie,d-strzał,w-podanie na dobieg,e-sprint,q-zmiana zawodnika,strzałki bieganie)

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez mateo8898, 05 Gru 2011, 21:49, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Usunięcie linku
lubawa
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Paź 2008, 19:36

Re: FIFA 12 sterowanie.

Postprzez kominekl » 06 Gru 2011, 18:58

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0

Oglądaj i pracuj -> http://www.youtube.com/watch?v=qsxNex3l ... r_embedded. Pobawisz się troszkę z plikiem.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]