Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Firma kurierska siódemka

26 Maj 2009, 23:50

Każdemu kto szuka kuriera odradzam tą firmę. Kurier który przywiózł mi papiery z mBanku nie dość że źle poinstruował w wypełnianiu dokumentów tio na dodatek dowoził papiery do banku przez 2 tygodnie a miał na to 3 dni. Gdybym nie zadzwonił do firmy i nie zapytał co się dzieje to zapewne te papiery by już nigdy nie wróciły do centrali banku.

Re: firma kurierska siódemka

27 Maj 2009, 19:58

A ja wręcz przeciwnie, polecam.
Przed weekendem złożyłem wniosek o otwarcie eKonta w mBanku, z racji właśnie weekendu dopiero w poniedzialek mogli wysłać przesyłkę z umową i pakietem aktywacyjnym (swoją drogą to zwykła kartka z tymczasowymi danymi - w Inteligo jest fajna teczuszka z róznym rodzaju pomocami do konta itp). Dziś z rana zadzwonił do mnie kurier aby się umówić na podpisanie umowy itp, był godzinkę później, dał wszystko do podpisu, poszedł i jest OK.

Nie ma co oceniać firmy po jednej wpadce z jakimś kurierem, różni ludzie pracują tam i ktoś zwyczajowo mógł się pomylić, zdarza się najlepszym.

27 Maj 2009, 22:23

dokładnie jak napisał LukaS, pracowałem w w/w firmie i widziałem jak niektórzy pracują(choć to może złe słowo)...
Różni ludzie w różnych oddziałach, zawsze, w każdej firmie może znaleźć jakaś "czarna owca"

28 Maj 2009, 08:41

ja w zeszłym roku zakładałem konto w mbank'u, przyjechała kurierka z 7, pokazała gdzie się podpisac i po 5 minutach wszystko grało.

Swoją drogą trudno jest zgubić dokumenty od konta bankowego, bo podpisujesz list przewozowy wiec widać u kogo kurier był i ile par podpisanych dokumentów powinien przekazać bazie.

28 Maj 2009, 11:58

Ja tam nie miałem do czynienia z tą firmą kurierską bo umowę z mBankiem podpisałem w okienku :).
Wyślij odpowiedź