Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
15 Mar 2008, 16:20
wiec tak sciaglem sobie flash get
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... ashGet.php
FlashGet współpracuje z następującymi przeglądarkami www: Internet Explorer, Netscape oraz Opera.
mam opere i explorer i jak zrobic zeby ten flash get sam sie wlanczal i pobieral jak chce pobrac plik to zawsze mi pobiera przez przegladarke.
15 Mar 2008, 22:17
Wywal toto i ściągaj Operą.
Wiem,że odp. nie na temat ale tak będzie lepiej.Te wspomagacze były dobre 5 lat temu.
15 Mar 2008, 22:42
dodaj to do "Dodatków przeglądarki" nie wiem jak jest przy operze bo mam Firefoxa ale tam tez powinno coś takiego być
A tak w ogóle to tak jak mówi buzu...nie opłaca sie
16 Mar 2008, 11:52
ej za co wam plusa dac za od radzanie
nie mowcie mi ze to bylo dobre 5 lat temu sciagam z takich stron dzie potrzeboje wspomagaczy i juz.
16 Mar 2008, 12:17
Nie sprawdzałem tego w 100% ale z tego co zdążyłem się zorientować to FlashGeta można dodać do przeglądarek tak jak napisał adamsio i tak:
Dla Opery będzie to prawdopodnie = Narzędzia->Preferencje->Zaawansowane->W panelu po lewej "Programy"->"Dodaj"
16 Mar 2008, 12:58
OK A CO WPISAC W PROTOKÓŁ?
16 Mar 2008, 14:52
Teraz chciałem to w 100% sprawdzić dodałem FlashGeta do Opery, Operę chciałem do FlashGeta (musiałem Operę dodać we własnych opcjach użytkownika gdyż FlashGet ma obsługę tylko Netscape i IE) ustawiłem im wspólny protokół i niestety nic to nie dało więc albo robię coś źle albo ktoś się zapędził pisząc, że FG współgra z Operą