Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

foobar2000 0.8.3

28 Sie 2005, 20:36

JEST TO WSPANIALY PROGRAM :) MOZNA Z NIEGO KAZDY DZWIEK WYCISNAC:) NIESTETY SPOTKALEM WERSJE TYLKO ANGIELSKA:(MOZE KTOS MA NAMIARY NA SPOLSZCZENIE TEGO PROGRAMU??
JESTEM BARDZO WDZECZNY ZA POMOC DZEKI 3MCIE SIE

28 Sie 2005, 22:09

ja niewiem, gdzie możesz to znaleź, ale napisz coś więcej o tym programie, do czego on konkretnie jest, dzieki i pozdro :)

30 Sie 2005, 11:25

:arrow: niestety ale nigdzie go nie znajdziesz :roll: :wink: :wink: :idea:

30 Sie 2005, 16:40

hm co mozna o nim powiedzec:) jesli ma sie dobre glosniczki i wzmacniacz mozena wiele pokombinowac . zz piosenki mozna wyloczyc wiele dzwiekow ; moze zostac sam wokal albo gitarki . niestety niemam do niego spolszczenia:( i to jest doza wada pozniejwasz tam sie ustawia wiele funkcji i niekazda kapuje:/
hm polecam ten programik mozna sie pobawic z mp3 i w porownianiu z winampem ladniej brzmia:)
wyglad programu daje wiele do zyczenia ale normalne okna windowsa niema niestety zadnych skurek:/
jak jest ktos chetny moge poszukac linku:) skad go sciagnolem pozdro narka

30 Sie 2005, 18:32

pawex70 napisał(a):jest ktos chetny moge poszukac linku:) skad go sciagnolem pozdro narka

ja jestem zainteresowany, chętnie bym się bobawił tym programikiem :D dzięki i pozdro

30 Sie 2005, 18:41

Yoo! napisał(a):
pawex70 napisał(a):jest ktos chetny moge poszukac linku:) skad go sciagnolem pozdro narka

ja jestem zainteresowany, chętnie bym się bobawił tym programikiem :D dzięki i pozdro
Wpisz w google foobar i wybierz pierwszą stronę :lol:

30 Sie 2005, 18:59

ja go sciaglem z onetu:P
http://programy.onet.pl/70,102,9315,programy.html
kazdy sposub jest dobry:P ale w goglah trzeba troszke poszperac:P a tu juz jest gotowy:)
pozdro!!
Wyślij odpowiedź