Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Foxy Tunes - nieprawidłowy certyfikat bezpieczeństwa

31 Gru 2012, 13:06

Image
Co jakiś czas pojawia mi się ten komunikat przy przeglądaniu internetu, w zupełnie różnych momentach i na różnych stronach. Szczerze mówiąc, nie za bardzo wiem co z tym zrobić, bo po kliknięciu "Anuluj" nic się nie dzieje, więc - mówiąc krótko - nie wiem, czego ode mnie chce Firefox.

Re: Foxy Tunes - nieprawidłowy certyfikat bezpieczeństwa

31 Gru 2012, 16:33

Wygląda na to, że masz zainstalowany dodatek FoxyTunes. Jak z niego nie korzystasz - usuń, a jeśli korzystasz to usuń i spróbuj ponownie zainstalować.

31 Gru 2012, 23:14

mati8898 napisał(a):Wygląda na to, że masz zainstalowany dodatek FoxyTunes.

Ameryki nie odkryłeś tym stwierdzeniem ;)
mati8898 napisał(a):Jak z niego nie korzystasz - usuń, a jeśli korzystasz to usuń i spróbuj ponownie zainstalować.

Ta... Tylko nie pamiętam, która wersja jako ostatnia obsługiwała moją wersję FF

01 Sty 2013, 19:42

Ta powinna działać -> https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/foxytunes/

02 Sty 2013, 15:39

Zaktualizowałem. Błąd wciąż się jednak pojawia. Robiłem normalną aktualizację, bez usuwania starej wersji.

02 Sty 2013, 17:31

Wiem, że nie jesteś zwolennikiem najnowszej wersji Firefoksa, ale warto byłoby sprawdzić czy na niej problem również występuje.

02 Sty 2013, 18:02

W zasadzie ten błąd nic nie robi poza tym, że sobie wyskakuje (acz wydaje mi się, że troszkę rzadziej, choć pewnie jest to tylko subiektywne odczucie) - wciskam "Anuluj" i nic się nie dzieje - dalej sobie przeglądam internet, FF się nie zawiesza ani nic. A siedzę na starej wersji, bo dobrze chodzi w porównaniu do tych nowowiejskich cudów techniki (znaczy się wersje 4.x i wyższe) - zero zmuły w ogóle, żadnych Plugin Containerów i innych dziadostw. A i dodatki działają bezbłędnie (poza tym osobliwym komunikatem).
Tak więc dzięki za pomoc, przynajmniej FoxyTunes mam trochę aktualniejszy niż wcześniej, a to zawsze jakiś plus :)
Wyślij odpowiedź