Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
15 Cze 2008, 09:40
1 minutowy filmik we frapsie zajmuje mi 300 mega !!o co chodzi ?słyszałem że fraps pożera wolne przestrzenie ale az tyle ? :/ czy to moze wina mojego komputera ? ponadto głos jest troche znieksztalcony taki bardziej "grzmiący" a jak zaznaczam full size w ustawieniach (chodzi o rozdzielczosc) to na dole widoczny jest szeroki szary pasek (!) czy ktos pomoze ?
19 Cze 2008, 17:56
Przekonwerteruj ten filmik na inny format i jego objetość powinna się zmniejszyć
19 Cze 2008, 18:44
ooo pierwszy problem z głowy.. :)
ale co z tym szarym paskiem ? jak wylacze full size i działa half wowczas nie ma tego paska na dole ale jakosc filmikow jest nie do przyjecia! co z tym fantem zrobic ? mam frapsa 293
04 Lip 2008, 10:00
dobra a moze ktos potrafi mi powiedzieć dlaczego filmy po przesłaniu na you tube tak drastycznie zmieniają się jakościowo na gorsze, i jak temu zaradzić ?
04 Lip 2008, 10:16
to też zależy w jakiej rozdzielczości jest filmik
06 Lip 2008, 12:19
ooo to może jeszcze jedna rada ze strony rady dla laika - co zrobić żeby po zrobieniu filmiku ale przed przsłaniem na YT zwiększyc rozdzielczoćś a tym samym żebvy jakość sie polepszla ? da się tak ?
mozliwe ze ma to zw z tym szarym paskiem bo niestety z problemem sie nie uporalem i zmuszony jestem na halfie filmy rejestrowac (ktos wie ?) , moze jak pokombinuje w fps-ach to cos sie polepszy ? czekam na propozycje miłosiernych
aa zapomnialem... oprocz szarego paska mam tez 2x predkosc filmu naturalna na fullu... ech.... ja to mam z tym frapsem