Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

free doladowanie?

09 Gru 2006, 12:12

juz dawno widzialem taka restracje , jezeli sie zarejestrujesz i wpiszesz w rejestracji numer swojego fona to dostaniesz doladowanie 30zl

Re: free doladowanie?

09 Gru 2006, 13:13

D4ro11 napisał(a):juz dawno widzialem taka restracje , jezeli sie zarejestrujesz i wpiszesz w rejestracji numer swojego fona to dostaniesz doladowanie 30zl

no i..................niewiem o co Ci chodzi, czy szukasz takiego czegoś czy co, napisz jaśniej, nikt tu się nie bedzie domyślał, a tak wogóle to nic takiego nie istnieje, tak samo jak generatory kodów, strata czasu, pozdro

09 Gru 2006, 13:30

nie generatory tylko szukam stronki z free doladowaniem po kiedys widzialem ale czy teraz nadal istnieja :P

09 Gru 2006, 13:35

Wierzysz w garbate aniołki ? :D

09 Gru 2006, 13:36

D4ro11 napisał(a):nie generatory tylko szukam stronki z free doladowaniem po kiedys widzialem ale czy teraz nadal istnieja :P

ja Ci napisałem, że takie coś nie istnieje, tak samo jak te wszystkie generatory kodów, jak bedziesz miał kiedyś wiecej czasu to weź wpisuj 14 przypadkowych cyfr, a może doładujesz konto, ale to będziesz miał choleren szczęście, pozdro

10 Gru 2006, 17:24

heh

taka jedna strzelila kod i doladowalo jej 100zl :D

trzeba miec wielkoego farta

dobra to zamykamy temacik

18 Sty 2007, 22:24

W google.pl wpisujesz fraze: darmowe doładowania np 50zł i jest masa stron z takimi rzeczami. Ja sie raz zalogowalem na czyms takim mało rewelacyjne jak dla mnie cos rzadne SMS nie przychodziły chyba ze cos zle zrobiłem ale watpie. Dla mnie to strata czasu. Ale wolny kraj.
Wyślij odpowiedź