Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Wyślij odpowiedź

ftp co z tym zrobic??

04 Mar 2007, 11:03

witam jak zwykle zaczne ze nie jestem pewien czy ten temat tu a jesli nie to prosze moderatora o przeniesienie w odpowiednie miejsce... otoz mam do sciagniecia 3 rzeczy i zeby to zrobic dostalem cos takiego:

Dj Qbert-Do it yourself 2
Kod:
ftp://213.160.186.3/ / .yy y.. 15.55.y. yy. .. / .yy y .. 20.19.yyy. y. yy.. / .yy y. y.. 30.73.yyy yy.. /yyyyy[[Tagg By soundoff]]yyyyyyy yyy  yyy. /yyyyyyy[[For forum.skrecz.com]]yyyyy/HeReS/[movie] Dj Qbert-Do it yourself 2/

[movie] Scratch Perverts-Turntable Tutorial 1-Divx Vhsrip
Kod:
ftp://213.160.186.3/ / .yy y.. 15.55.y. yy. .. / .yy y .. 20.19.yyy. y. yy.. / .yy y. y.. 30.73.yyy yy.. /yyyyy[[Tagg By soundoff]]yyyyyyy yyy  yyy. /yyyyyyy[[For forum.skrecz.com]]yyyyy/HeReS/[movie] Scratch Perverts-Turntable Tutorial 1-Divx Vhsrip/

[movie] Scratch Perverts-Turntable Tutorial 2-Divx Vhsrip
Kod:
ftp://213.160.186.3/ / .yy y.. 15.55.y. yy. .. / .yy y .. 20.19.yyy. y. yy.. / .yy y. y.. 30.73.yyy yy.. /yyyyy[[Tagg By soundoff]]yyyyyyy yyy  yyy. /yyyyyyy[[For forum.skrecz.com]]yyyyy/HeReS/[movie] Scratch Perverts-Turntable Tutorial 2-Divx Vhsrip/

problem polega na tym ze jakos w zaden sposob nie moge tego znalezc/sciagnac mowiac krotko nie wiem jak... jaelsi mozeci mi jakos pomoc... z gory dzieki

17 Kwi 2008, 19:22

Jak zobaczyłem twojego posta musiałem się zarejestrować bo niewytrzymałem.
To co ci ten ktoś podał to są taggi czyli innymi słowy nadanie scieszki serverowi czy jakoś tak (kumpel mi tak kiedyś tłumaczył)
Muszę cię poinformować, żę jeżeli właściciel ftp się zorientuje ma pełne prawo usunąć pliki z własnego servera. Prawdo podobnie dostałeś już wygasłe linki tak więc nieda rady tego już pobrać jeżeli chcesz moge to wrzucić na mojego tagga tylko mi powiedz. Mój e-m@il to [email protected].
No i mam nadzieje, że sie dogadaliśmy :)
PZDR OofOok!!!!!!!!!
Wyślij odpowiedź