TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

ftp

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

ftp

Postprzez Radeek » 08 Lut 2005, 01:57

PostUA:

nie wiem czy tu na forum mozna zakladac takie tematy, chociaz widzialem pytania o cracki i numery seryjne wiec pisze. najwyzej administrator czy moderator skasuje.
zna ktos jakis serwer ftp (dzialajacy, bo wiekszosc adresow ktore znajduje na stronkach nie dziala) na ktorym sa najnowsze zagraniczne filmy i mp3? (oczywiscie jesli taki istnieje)
Radeek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Lut 2005, 15:58

Postprzez Technolo » 08 Lut 2005, 02:09

PostUA:

z tego co słyszałem to pewien Admin sie wypowiadał
"wstawiamy na strone tylko legalne linki"

Ps. forum nie jest moderowane a admin nie ponosi odpowiedzialności za treść tu zamieszczoną - więdz do dzieła ;)
nie próbuj robić czegoś lepiej jak jest dobrze bo będzie jeszcze gorzej ;)
Awatar użytkownika
Technolo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Lut 2005, 23:44

Postprzez Radeek » 08 Lut 2005, 02:44

PostUA:

no nie wiem juz sam
Radeek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Lut 2005, 15:58

Postprzez toudi » 08 Lut 2005, 07:32

PostUA:

To jest legalna strona i nie można nigdzie na niej umieszczać linków ani plików które pochodzą z nielegalnych źródeł. ALE TO JEST FORUM "Free Post" więc nie wiem czy to się tego też tyczy. Ale ja nie zamieszczę tego adresu bo go nie znam.
toudi
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sty 2005, 08:22

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]