Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
23 Lut 2008, 12:31
Mam gamepad z 2 mini joystickami taki podobny jak ten
- Kod:
http://www.sawicom.pl/logitechrumblepad2-p-10424.html
i moge przełączać sobie na tryb analogowy i cyfrowy
w cyfrowym steruje lewym joystickiem i prawym
w analogowym steruje tylko strzałkami a joystick juz nie działa
czy można jakoś ustawić żeby w analogowym trybie dzialały strzałki i prawy joystick ?
23 Lut 2008, 20:43
Bo w trybie analog joysticki sa widoczne jako osie... A nie jako przyciski jak w cyfrowym. Co zmienia trochę klawiszologie i ustawienia w grach.
13 Sie 2008, 23:57
Temat stary może go odświeżę ??
Kupiłem pada zainstalowałem stery z płytki. Ale po włączeniu gry
mogę kierować padem ale wibracje włączają mi się co 5-6 sekund na 5-6 sekund i tak w kółko obojętnie czy to w menu czy w czasie gry. jak to wyłączyć ??
14 Sie 2008, 00:01
Jakiej firmy pad jaki model

próbowałeś instalować nowe stery, albo przepatrzyć ustawienia
14 Sie 2008, 00:09
Pad NGS MAVERICK w ustawieniach gry nie ma opcji "forca".
14 Sie 2008, 00:16
A w innych grach wibracja działa prawidłowo

bo nie raz spotkałem się z taką grą że wibracja pada cały czas działała a w innych grach praktycznie nic.
14 Sie 2008, 00:26
nie bardzo mam inną grę na pada.
14 Sie 2008, 09:20
Spróbuj na takich grach jak fifa, albo jakiś nfs, dla mnie ten problem co ty masz jest normalnym szczerze ja tak samo mam i mi to nie przeszkadza na innych grach mi wibruje cały czas a na innych nie.
14 Sie 2008, 17:03
Jak to cały czas Ci wibruje ?? To przecież nie normalne !! Wibrować ma tylko w określonych momentach gry no jak wyjedziesz na trawę w wyścigach albo jak dostaniesz serię przez plecy w strzelance. Zresztą zagraj na Pleju to zobaczysz o co chodzi. Mnie takie bylejakie wibrowanie przeszkadza. po kilku minutach ręce mnie "mrowiły".