Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Gdzie abonament?

13 Maj 2010, 15:47

Zastanawiam sie w jakiej sieci brac teraz abonament. Play daje cos za przejscia, plus nie wiem co daje, era cos planuje wprowadzic a orange dalo teraz zupelnie nowe taryfy. Macie jakies opinie? Podpowiedzcie pls.

Re: Gdzie abonament?

13 Maj 2010, 15:55

Play ma bardzo dobrą ofertę, zwłaszcza jeśli nie potrzebujesz telefonu (płacisz połowę abonamentu, a umowa na 12 miesięcy). Możesz się zmieścić nawet w 20 zł brutto bez większego problemu.

13 Maj 2010, 16:54

Również uważam że Play ma najkorzystniejszą ofertę, sam mam telefon, jeden z największych plusów jak dla mnie jest to, że mogę doładować konto za 5pln i mam to przez rok :)

14 Cze 2010, 14:08

Era wprowadziła taryfy po byku, szczegóły możesz zobaczyć pod linkiem:
Kod:
http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryfy/abonament/po_byku

30 Lip 2010, 08:14

Ja mam abonament w Orange. Przy podpisywaniu umowy dostałam całkiem niezłe prezenty typu darmowy numer, darmowe weekendy w Orange, ale nie wiem czy teraz też dorzucają takie bonusy.

30 Lip 2010, 11:47

zdecydowanie Play. Jako abonent ery od 6 lat cos powinno sie mi nalezec od nich. a tu pikus. w erze w taryfach po byku za 55zl mam 205 min do wsyzstkich(oprocz Play), stosunek minuty:sms:mms jest 1:1:1(kiedys 4 sms to byla 1 minuta), telefony dopiero przy wyzszych abonenach daja fajne. w Play natomiast za 49zl mam 240 min do wszystkich, przy przejsciu mam upust 50%na abonament przeez 3 miesiace, 6 miesiecy za free w sieci, i telefony lepsze w erze w rozsadnej cenie. Mi sie konczy umowa w erze i juz sie przenioslem do Play, bo tak naprawde era nie dba o swoich stalych klientow. bardziej pasuje stac sie nowym abonentem niz podpisywac aneks. Dla mnie era jest juz wypalona.
Zablokowany temat