Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
15 Mar 2011, 19:29
Który z tych portali uważacie za lepszy? Rodzimą naszą klasę czy obejmujący praktycznie cały świat facebook? Ja korzystam z jednego i drugie, ale osobiście za lpeszy uważam facebook, chyba więcej się na nim dzieje, zwłaszcza, jeśli o newsach i eventach mowa.
15 Mar 2011, 19:34
Facebook.
16 Mar 2011, 03:01
Nasza Klasa to obecnie klon facebooka co wszystko próbuje od tamtych ściągnąć, a zaczęło się od przeklętego tam śledzika odpowiednika tablicy na facebooku. Wolę Facebooka. na NK konto skasowałem.
16 Mar 2011, 21:40
Żaden
16 Mar 2011, 22:21
Osobiście nie jestem i nie będę użytkownikiem żadnego portalu populistycznego, zwanego społecznościowym.
17 Mar 2011, 15:11
Z NK korzystałem, ale teraz bardziej odpowiada mi Facebook. Początkowo wydawało mi się, że ten serwis jest mega skomplikowany, ale po jakimś czasie go obczaiłem

Chyba jednym z jego największych plusów są konkursy. Rozdają nagrody za śmieszne rzeczy - np. dziś widziałem na tablicy, że Heyah daje telefony Nokia C3 za złożenie życzeń z okazji 7 urodzin. Czasami trzeba tylko polubić jakiś profil by zdobyć nagrody. Ogólnie Facebook bardzo mi się podoba jako serwis.
18 Mar 2011, 00:23
A o co dokładnie chodzi w tym konkursie? Z usług Heyah korzystam od paru lat, swojego czasu nawet kubek wygrałam, ale o Nokii C3 do wygrania nie słyszałam.
18 Mar 2011, 00:24
I tu i tu ale wole NK, bardziej przejrzysta strona ;p
18 Mar 2011, 11:56
Co do konkursów na Facebook'u to potwierdzam, że się zdarzają. Sami organizowaliśmy konkurs na FB w którym można było wygrać koszulki za kliknięcie w "Lubie to"
Profil: Instalek:
http://www.facebook.com/instalki zapraszamy
18 Mar 2011, 12:27
ja mialem nk ale usunelem i obecnie nie korzystam z zadnego portalu spolecznosciowego i raczej korzystac nie bede
08 Kwi 2011, 21:25
Twitter
09 Kwi 2011, 15:17
Tylko FB, ten drugi jest zbyt kolorowy i mam wrażenie, że w większości zostali tam tylko młodsi ludzie
11 Kwi 2011, 17:05
Ja korzystam z fb, a na nk loguję się raz na dwa-trzy miesiące. FB jest wygodniejsze bo mam znajomych w wielu krajach Europy
28 Kwi 2011, 20:32
Hikari Kobushi napisał(a):Ja korzystam z fb, a na nk loguję się raz na dwa-trzy miesiące. FB jest wygodniejsze bo mam znajomych w wielu krajach Europy

No właśnie, Facebook jest o wiele korzystniejszy jeśli mamy znajomych spoza kraju.. kiedyś korzystałem z Myspace, ale teraz FB ma wszystko

Poza tym na FB można znaleźć wiele konkursów i innych bonusów. Ostatnio na profilu Heyah na FB można było wygrać 15 telefonów, gadżety Heyah, a nawet w trzech miastach Polski rozdawali darmowe doładowania w wysokości 50 PLN. Warto zaglądać na profile, sporo się dzieje na tym facebooku
30 Kwi 2011, 13:48
Kilka lat temu, przez krótki okres korzystałem z NK. Jestem przeciwnikiem tego typu portali, niektórzy nie "potrafią" z nich korzystać. Nie używam także żadnych komunikatorów internetowych, komórka mi wystarcza, jak ktoś czegoś chce ode mnie to niech zadzwoni albo wyśle SMS.