Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
20 Mar 2015, 22:31
Zajmuję się od niedawna projektowaniem różnego rodzaju plakatów i ogłoszeń. Ostatnio wpadło mi coś grubszego, czyli wykonanie billboardu z reklamą dla składu budowlanego. W zasadzie moje zadanie kończy polega tylko na tym, żeby wykonać projekt. Jednak z czystej ciekawości zastanawiam się gdzie można coś takiego wydrukować... Zwykła drukarnia mi chyba tego nie zrobi, bo potrzebny jest sprzęt. Gdzie szukać takich miejsc, żeby były w miarę blisko? Zastanawiam się, czy nie zajmować się od razu drukowaniem, żeby klient miał już gotowe materiały. Zawsze to jakaś dodatkowa kaska za fatygę.
23 Mar 2015, 14:00
Sprawdz na tej stronce
- Kod:
http://poligrafiko.pl/pl/sklep/wielkiformat/billboardy
Ja ostatnio szukałam wizytowek ze złotymi rogami i drukarnia Indigodruk od nich mi zrobila w bardzo dobrej jakosci.
25 Mar 2015, 16:15
myślę, że w większych drukarniach durkują również takie duże formaty. oczywiście zależy gdzie. Opcja drukowania dla klientów nie jest zła, ale nie wiem czy tak łatwo będzie ci coś znaleźć w okolicy. poszukaj w internecie takich drukarni z twoich okolic, tutaj nikt nie wie skąd jestes i jaka lokalizacja cie interresuje
26 Mar 2015, 12:20
Zdaj się na wymienione w tym wątku Poligrafiko, osobiście też mogę potwierdzić dobrą jakość tego co tam zamówiłem w dużym formacie (roll-upy).
07 Kwi 2015, 18:31
Na początku możesz się rozejrzeć w Twojej okolicy lub okolicy siedziby klienta za jakąś drukarnią albo biurem reklamowym (takie firmy mają często kontakty z dobrymi drukarniami). Jeżeli w okolicy Twojego miejsca zamieszkania nie funkcjonują tego typu działalności gospodarcze to warto poszukać jakiejś firmy poligraficznej w internecie i złożyć zapytanie o szczegóły wykonania takiego zlecenia, ewentualnie poprosić o wycenę takiej usługi i czas realizacji.
08 Kwi 2015, 13:12
NajShyla2966 napisał(a):Na początku możesz się rozejrzeć w Twojej okolicy lub okolicy siedziby klienta za jakąś drukarnią albo biurem reklamowym (takie firmy mają często kontakty z dobrymi drukarniami). Jeżeli w okolicy Twojego miejsca zamieszkania nie funkcjonują tego typu działalności gospodarcze to warto poszukać jakiejś firmy poligraficznej w internecie i złożyć zapytanie o szczegóły wykonania takiego zlecenia, ewentualnie poprosić o wycenę takiej usługi i czas realizacji.
Teraz wiele drukarni zajmuje się wydrukami wielkoformatowymi, ale z takim problemem warto zgłosić się po prostu do producenta bilboardów, bo taka firma na pewno drukuje wielkoformatowe reklamy. Z tego co wiem to tak jak wspomniała NajShyla2966 można takie zlecenie wykonać przez internet, wszystko Ci wydrukują i kurierem wyślą gotowy wydruk, a szczegóły można dogadać telefonicznie lub mailowo:)
14 Kwi 2015, 10:25
Nie wiem jakiej wielkóści chcesz wydrukować ten plakat ale moge polecić drukarnię Openprint. Jakiś czas temu zamawiałem tam kilka billboardów reklamowych. Jest to jedna z większych drukarni w sieci, sprawdzona firma, z usług korzystam od wielu lat i nigdy nie miałem żadnej przykrej niespodzianki .Wszystko jest realizowane bardzo szybko.
A i przy pierwszym zamówieniu jak widze jest tam promocja na stronie,że projekt masz gratis. Tak wiec jeśli jeszcze nie korzystałeś z oferty to moim zdaniem warto ponieważ grafików mają naprawdę dobrych .
05 Maj 2015, 14:30
Witam. Zapraszam do skorzystania z moich usług. Drukujemy na papierze , folii , płótnie canvas. Druk z jakością fotograficzną na ploterze Canon iPF8000.
foxprint.pl
09 Cze 2015, 16:31
Ja drukowałem w fotoprint z Tychów. Ale firmy nie widziadłem. Wszystko załatwiłem w sieci.
10 Lip 2015, 13:31
Sprawdź ofertę LEVEL 5 z Lubina. Realizują również sprzedaż wysyłkową.
02 Gru 2015, 15:46
Drukarnie reklamowe z reguły drukują plakaty reklamowe...
11 Mar 2016, 20:40
Ja ze swojej strony mogę polecić profesjonalnadrukarnia.pl
Można złożyć zamówienie i odebrać wydruk bez wychodzenia z domu.
Daj znać czy się udało.