Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

GF 7300gt. POMOCY

09 Gru 2007, 22:14

Mam mały problem , kupiłem grafike geforce7300gt 256mb i teraz niektóre gry dziwnie mi działają. byc może żle ją podłączyłem , zboku przy karcie graf. sa dwie kostki.(jak zasilające) co do nich podłączyć ?. a moze wgrać inne sterowniki? aktualna versja sterownika to 9.1.4.7 z orginalnej płyty. POMOCY

09 Gru 2007, 22:21

Dwie kostki? Jedna jest na pewno taka jak np w CDROMie czy dysku - to do zasilania, podłącz ją.

Poza tym "dziwnie" ci działają gry - opisz problem bardziej dokładnie.

Ze strony producenta wgraj również najnowsze sterowniki.

09 Gru 2007, 22:29

dwie kostki sa jak do zasilania.podpinałem do jednej i drugiej ,obu razem i niebyło żadnej różnicy. Naprzykład w grze SHREK2, trawa zamiast zielonej jest czerwona , osioł tez czerwony. a na starej grafice było ok.

09 Gru 2007, 23:32

Usun stare sterowniki a najlepiej formata i wszystko od poczatku wgrac...

i dziwi mnie to ze jak masz normlnie cos wlonczone jest ok a jak grasz to sie zamieniaja kolory... :roll: :roll: :roll:

Jak nie wiesz jak podlonczyc to INSTRUKCJA :D

10 Gru 2007, 00:40

adamsio napisał(a):Usun stare sterowniki a najlepiej formata i wszystko od poczatku wgrac...

i dziwi mnie to ze jak masz normlnie cos wlonczone jest ok a jak grasz to sie zamieniaja kolory... :roll: :roll: :roll:

Jak nie wiesz jak podlonczyc to INSTRUKCJA :D

Czy potrzebny jest format raczej nie!

Usuń sterowniki wyczyśc rejestr wgraj nanowo sterowniki odinstaluj gre i zainstaluj i powinno być ok

10 Gru 2007, 00:42

karte kupiłem używke niemam instrukcji. jak bym ją miał to bym niepytał jak podłączyc

10 Gru 2007, 11:51

Ale...

System zapamietuje sprzet moze dlatego zauwarzyl cos innego i sie piepszy

Insrukcje znajdziesz na stronie producenta zobacz tam

Co do rejstrow tez mozna ale uwazaj zeby nie usunac czegs innego
Wyślij odpowiedź