Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
09 Gru 2007, 22:14
Mam mały problem , kupiłem grafike geforce7300gt 256mb i teraz niektóre gry dziwnie mi działają. byc może żle ją podłączyłem , zboku przy karcie graf. sa dwie kostki.(jak zasilające) co do nich podłączyć ?. a moze wgrać inne sterowniki? aktualna versja sterownika to 9.1.4.7 z orginalnej płyty. POMOCY
09 Gru 2007, 22:21
Dwie kostki? Jedna jest na pewno taka jak np w CDROMie czy dysku - to do zasilania, podłącz ją.
Poza tym "dziwnie" ci działają gry - opisz problem bardziej dokładnie.
Ze strony producenta wgraj również najnowsze sterowniki.
09 Gru 2007, 22:29
dwie kostki sa jak do zasilania.podpinałem do jednej i drugiej ,obu razem i niebyło żadnej różnicy. Naprzykład w grze SHREK2, trawa zamiast zielonej jest czerwona , osioł tez czerwony. a na starej grafice było ok.
09 Gru 2007, 23:32
Usun stare sterowniki a najlepiej formata i wszystko od poczatku wgrac...
i dziwi mnie to ze jak masz normlnie cos wlonczone jest ok a jak grasz to sie zamieniaja kolory...
Jak nie wiesz jak podlonczyc to INSTRUKCJA
10 Gru 2007, 00:40
adamsio napisał(a):Usun stare sterowniki a najlepiej formata i wszystko od poczatku wgrac...
i dziwi mnie to ze jak masz normlnie cos wlonczone jest ok a jak grasz to sie zamieniaja kolory...

Jak nie wiesz jak podlonczyc to INSTRUKCJA

Czy potrzebny jest format raczej nie!
Usuń sterowniki wyczyśc rejestr wgraj nanowo sterowniki odinstaluj gre i zainstaluj i powinno być ok
10 Gru 2007, 00:42
karte kupiłem używke niemam instrukcji. jak bym ją miał to bym niepytał jak podłączyc
10 Gru 2007, 11:51
Ale...
System zapamietuje sprzet moze dlatego zauwarzyl cos innego i sie piepszy
Insrukcje znajdziesz na stronie producenta zobacz tam
Co do rejstrow tez mozna ale uwazaj zeby nie usunac czegs innego