TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

gg 7

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Postprzez kaajka19 » 26 Paź 2005, 20:50

PostUA:

rycho71
Krótka łopatologiczna na maxa instrukcja wszystko mi wyjaśniła :P buhahaa
A rekalmy nie chciały się wyłaczyć, bo już wcześniej, nie wiem jakim cudem wyłaczyłam;)
Ale dzięki za wszystko;)

Pzdr
Walcz ze spamem!
Awatar użytkownika
kaajka19
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2005, 14:43
Miejscowość: Koszalin | ŁDZ city;)

Postprzez lech » 28 Paź 2005, 07:30

PostUA:

Nad tą wersją gadulca, autorzy muszą jeszcze troche popracować. Fajny interface, ale dosyć upierdliwe działanie programu. :? - taka jest moja opinia :)
Awatar użytkownika
lech
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 12:56

Postprzez rafall » 12 Lis 2005, 02:37

PostUA:

A tak wogole to po co używać gadulca skoro jest juz tyyyle innych, znacznie ciekawszych komunikatorów?
rafall
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Paź 2005, 16:35

Postprzez Hpest » 12 Lis 2005, 05:48

PostUA:

Atualnie posiadam Gadu-Gadu 7.0 [build 20]. Sama wersja stosunkowo niczym nie różni się od swoich poprzedników po za kilkoma nowymi funkcjami jak konferencję audio\wideo. Szata graficzna zmieniła sie, lecz nie wiele. Dodano generację gg czyli serwis gdzie na swój nr gg rejestrują się posiadacze komunikatora, mają do dyspozycji wiele funkcji.
Sam komuniukator nie sprawia żadnych kłopotów oraz podoba mi się pod każdym względem. :) Jak na razie nie zauważyłem większych wad w programie. Czekam na wersję komercyjną. :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez kaajka19 » 12 Lis 2005, 14:17

PostUA:

zgadzam sie z rafall. GG 7 często się wieszą, cały czas trzeba restartować, muli się tnie i wogóle. Tlen lepszy mogę nawijać pół dnia i nic sie nie zacina
Hpest Widzę, że popcorn znalazłeś, żaba na
Walcz ze spamem!
Awatar użytkownika
kaajka19
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2005, 14:43
Miejscowość: Koszalin | ŁDZ city;)

Postprzez rafall » 13 Lis 2005, 03:27

PostUA:

Ja tam się przerzuciłem na Mirandę, bo mnie zachwyciły jej niesamowite możliwości konfiguracji. Posiadając Windows XP można zmienić dosłownie wszystko: Od wyglądu listy, przez wyglad okna rozmów, aż po wyglad i zasadę działnia historii, czy zmiany opisu stanu. A przy tym śmiga kilkakrotnie szybciej niż gg 7.0. No i nie dodałem jeszcze że obsługuje nieskończenie wiele sieci(Bo zawsze można, nawet samemu :wink: napisać nowy protokół pod jakąś sieć)

Oprócz tego np. w liście kontaktów mam grupę z programem tv(kanal jako kontakt, opis-aktualna audycja, po kliknięciu na kanal - progam na najbliższe dni), Jak mi przychodzi wiadomość to mi mruga klawiatura dzięki czemu jak nie ma mnie przy monitorze widzę że ktoś do mnie pisze, aha a jak nie mam na liście kogoś kto ma mój numer to po chwili pojawia się u mnie na liście :smile: Niby drobnostki a tyle radości :lol:

Minusami są jednak ciężka i bardzo czaso- i pracochłonna konfiguracja programu pod siebie. No i jeżeli się, tak jak np. ja, używa Windowsa 98 to nie działają niektóre listy przez co jej wygląd nie jest imponujący. No i niektóre wtyki wieszaja cały program. Ale mimmo wszystko dla mnie git :wink: Serdecznie polecam choć raczej tylko nieco zaawansowanym i lubiącym "podłubać" przy kompie użytkownikom.
rafall
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Paź 2005, 16:35

Postprzez Lamagalula » 13 Lis 2005, 09:38

PostUA:

Ja tam wole gg6.1 stare ale jare a 7.0 kompletnie mi sie nie podoba!!!
(: Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Postprzez Jędrzej » 13 Lis 2005, 13:49

PostUA:

Zgadzam sie z Lamagalulą gg6.1 :D
A w 7.0 chcąc zobaczyć i przeczytać czyjś opis to trzeba sobie rozciągnąć dadulca żeby zobaczyć całość to naprzykład jedna z wad.
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Postprzez Hpest » 13 Lis 2005, 14:40

PostUA:

A w 7.0 chcąc zobaczyć i przeczytać czyjś opis to trzeba sobie rozciągnąć dadulca żeby zobaczyć całość to naprzykład jedna z wad.

:) Wystarczy jedynie kliknąć na przycisk"informacja o kontakcie" jest dostępny przy każdym kogo mamy na liście.
Funkcja ta pokazuje aktualny status osoby,nr gg, IP, data kiedy ostatnio była widziana sprawdzana osoba, oraz aktualny opis. :)

Hpest Widzę, że popcorn znalazłeś, żaba na

Brrrrrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :) :lol: :D :wink: :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez kuba88 » 13 Lis 2005, 16:39

PostUA:

nie wiem jak u was ale mi sie czesto 7 tnie, i napewno nie przez to ze mam cienki sprzet :D
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Postprzez Hpest » 13 Lis 2005, 19:45

PostUA:

No co wy mi tu piszecie??. Mi gg 7.0 wogóle się nie tnie, a wcale nie mam takiego super sprzętu. Skąd ściągacie gg??. :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Tlenowy » 13 Lis 2005, 19:47

PostUA:

A mi sie gg tnie jak h... A gg sciągam najczęsciej z jakiś ruskich stron :D a czasmi z instalki
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez Hpest » 13 Lis 2005, 20:04

PostUA:

Ooo to źle, przecież jest wiele polskich stron o tematyce głownie poświęconej gg łacznie z download'em. Ja przeważnie ściągam z tąd:
-> http://www.opisy-gg.com/strona,glowna.php
-> http://www.emotka.pl/download.php :)
Sciągałem z Emotka.pl i mi się nie tnie.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez wojtas1125554 » 13 Lis 2005, 20:12

PostUA:

gg 7.0 jest fajne ja za pierwszym razem też myślałem że jest do du..y ale potem przyzwyczaiłem się
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez Jędrzej » 14 Lis 2005, 20:11

PostUA:

Hpest napisał(a):

:) Wystarczy jedynie kliknąć na przycisk"informacja o kontakcie" jest dostępny przy każdym kogo mamy na liście.
Funkcja ta pokazuje aktualny status osoby,nr gg, IP, data kiedy ostatnio była widziana sprawdzana osoba, oraz aktualny opis

Ale jak ktoś ma pionowy opis to nie widać go w informacji o kontakcie(tzn całoego)
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

PoprzedniaNastępna

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], wiktorio144