Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
06 Paź 2005, 00:58
witam,
Co myslicie o nowym gadzie?
ja lekkomyslnie zainstalowalem sobie nowe gg. W moim odczucie program jest kompletnie do bani. Nowy GUI jest kompletnie beznadziejny, nie wyswietla nawet pelnych opisow tylko pierwsza linijke, fajne gadu-gadowe emotikony zostaly zastapione jakims koszmarem, poza tym zacina mi sie co chwile. Jednym slowem szajs.
pozdr.
zim
06 Paź 2005, 08:19
tez mam gg7 ma fajnego laya ale,tak jak ciebie irytuje mnie ta opcja z opisami i jakimis hujo slodziutkimi emotami.
06 Paź 2005, 08:30
fakt tamta wersja byla taka bardziej "surowa" (chodzi mi o kolory), a ta jest taka cukierkowa (takie mam przynajmniej zdanie) a co do opisów:
ja nie wiem czy jo jest tak najgorzej ze nie ma calych, przeciesz latwo mozna sprawdzic, a w starszej wersji jak ktos sie rozpisal w opisie to mi pol gadu zajmowalo
06 Paź 2005, 10:40
nowe GG ma fajny przyjemny interfejs ale jest jakby niedopracowane i czasem sie zawiesza
06 Paź 2005, 14:51
ja mialem jakis ogres gadulca 7.0, ale za duzo sie zawieszal
nie bylo dnia zeby nie bylo zwiechy
i te reklamy... jak sie wlacza progza i te w okienku... koszmar....
KONNEKT RLZ :!::!: 8)
07 Paź 2005, 00:18
hehe rycho, gratuluje avatara. pierwsza klasa.
pozdr.
zim
24 Paź 2005, 18:17
No tak ale co zrobić jak jest komunikat
" Nie mogę znaleźć pliku gg.exe. Lub plik gg.exe jest otwarty. Wyłacz gg jeśli masz włączone"
A co jeśli gg mam wyłączone i ręcznie nie mogę tego wyszukać, bo poprostu tego nie ma???
Pzdr
24 Paź 2005, 20:42
Co do gg 7 macie racje często sie zawiesza
I te opisy.... Ale trzymam je tylko dlatego że pliki o niebo lepiej sie wysyła przez nie niż prze gg6
24 Paź 2005, 21:39
Tlenowy
Wiesz ja zauważyłam coś innego, np. jak wysyłam przez gg mp3 do matki ( kompa w pokoju obok ma). Ona ma 7 i ja też to idą kijowo, zacina się albo wogóle nie idzie.
A jak matka miłała 6 a ja 7....
Zupełnie inna gadka idzie jak po masle jedna po 2..
Więc nie wiem, od czego to zależy
24 Paź 2005, 21:57
Może ja sie źle wyraziłem
Może transfer jest o wiele słabszy ale w 99% przypadków ja mam połączenie i nie pisze mi nic o firwallu żadnym
25 Paź 2005, 17:43
Tlenowy
Nie wiem na transferach się nie znam. Ale to nie chodzi o żaden firewall.
Firewall to zupełnie coś innego..
Niee połaczenie jest normalnie ,żadnych blokad nie ma tylko się kijowo przesyła kilka razy to samo trzeba wysyłac, bo się przerywa albo cuś tam jeszcze...
Aaaa i jeszcze jedno nie wiecie czy w gg 7 da się ustawiać pionowe opisy???
25 Paź 2005, 18:01
kaajka19 napisał(a): No tak ale co zrobić jak jest komunikat
" Nie mogę znaleźć pliku gg.exe. Lub plik gg.exe jest otwarty. Wyłacz gg jeśli masz włączone"A co jeśli gg mam wyłączone i ręcznie nie mogę tego wyszukać, bo poprostu tego nie ma???
Pzdr
Podejrzewam że nie ustwiłaś po prostu ścieżki do pliku. Klikasz w przycisk "Plik" i ustawiasz ścieżkę gdzie masz zainstalowane gg("standardowo C:\Program Files\Gadu-Gadu") potem klikasz "OK" i powinno usunąć reklamy
26 Paź 2005, 08:21
No tak ale gdzie mam klikać w ten plik???
26 Paź 2005, 15:06
kaajka 19 poczytaj sobie troche na tej stronce tam masz wszystko wyjaśnione