Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

gg i co dalej

06 Gru 2004, 15:11

nie mogę uruchomić gg teraz mam neostradę a wcześniej miałam modem telefoniczny i gg ciągle chce się instalować przez ten modem jestem tępa proszę o radę krok po kroku

07 Gru 2004, 01:57

Witam jak zainstalujesz gg to wejdz w ustawienia nastepnie w połączenia i zaznacz połaczenie stale(np.Lan).Nastepnie wejdz w Gadu-GaduNET i zaznacz NIE WYSWIETLAJ OKIENKA ŁĄCZENIA DO INTERNETU Z GG NET. wczesniej oczywiscie w trakcie instalacji musisz podas dane(np. Nick imie itd.)I dostaniesz numer gg,mysle ze zadziala pozdrowienia :)

Nowe GADU-GADU 7.0 PL-GB już weszło!!!

10 Gru 2004, 09:42

Mam nowe Gadu Gadu 7.0 i nie ma tam jakie wybiera się łącze,on automatycznie ci wyszukuje i instaluje,podobny do GG 6.Gadu-Gadu 7.0 jest owiele lepsze od poprzednika.
:D :D :D :!: :!:

27 Gru 2004, 00:51

gg jest dobry, ale mam lepszy program. SKYPE można rozmawiać przez mikrofon ale takrze mozna pisać.

gg?

27 Gru 2004, 02:23

Nie, nie Panowie - czy GG jest dobre? Pojęcie względne :) Zapraszam do poczytania newsów np. na www.di.com.pl można dowiedzieć się dużo na temat dziur które znaleziono w tym komunikatorze. Jak już coś to polecam instalację najnowszej załatanej wersji ....
Ja i tak zostanę przy swoim i będę używał TLENa! :twisted:

27 Gru 2004, 02:43

W Tlenie i w Skype tez wykryto bledy ;).

Gadu Gadu

27 Gru 2004, 09:58

Przez Gadu Gadu też można gadać przez mikrofon!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) :) :)

27 Gru 2004, 13:16

Faktycznie można ale jakość zdecydowanie odbiega od Skype :)

27 Gru 2004, 16:40

tak tak zgadzam się ze przez gg można rozmawiać przez mikrofon
ale w skype jest lepsza jakość i szybkość rozmowy

27 Gru 2004, 22:47

Na temat wad i zalet gg to faktycznie moznaby doktorat napisac......
Ma moze pare dziur....
Ma pare problemow......
Ale i tak jest najprostszym i najwydajniejszym programem do komunikowania sie prze internet. Skype jest dobry do rozmawiania ale nie kazdy ma mikrofon i nie kazdy chce sie nim bawic. Tlen to kombajn który często przerasta zdolnosci przecietnego 'zjadacza chleba'. Natomiast gadu gadu to program prosty w konfiguracji i w obsłudze a przy tym spełnia wymagania większosci użytkowników komputera. A włamania ?? No przecież nie zdarzają sie aż tak często. A poza tym wystarczy przedsięwziąć proste środki ostrożności by skutecznie zminimalizować ryzyko włamania na konto.
Wyślij odpowiedź