Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Gg i "Pokazuj status tylko znajomym" Pomoc

11 Maj 2008, 00:01

Siema ! a wiec mam takie pytano czy da sie jakoś obejść to "Pokazuj status tylko znajomym " bo mam GG do takiej dziewczyny , ale ona mojego nie ma ;/ i jest online na fotce.pl to na gg to tez pewnie jest ale chyba ma to "Pokazuj status tylko znajomym" , i teraz nie ma jakiego programu żeby to obejść ? czy jak ? żebym mógł do niej pisać

11 Maj 2008, 00:07

Ale to nie powinno Ci przeszkadzać w napisaniu do niej wiadomości, bo nawet jeśli ona ma włączone "Pokazuj status tylko znajomym" to wiadomość dojdzie i ją odczyta. Gorzej jeśli będzie miała włączoną opcję " Nie pokazuj wiadomości od nieznajomych" to wtedy na pewno nie oczyta bo taka wiadomość zostanie od razu przeniesiona do archiwum.

11 Maj 2008, 00:23

no właśnie to co mogę zrobić ?

11 Maj 2008, 00:34

Poszukałem trochę w google i niestety muszę stwierdzić że się nie da tego obejść, przynajmniej mi się tak wydaje. Jedyną nadzieją jest to że może kiedyś zajrzy do swojego archiwum i zobaczy te wiadomości.

11 Maj 2008, 08:55

Napisz do niej na fotce niech doda sobie twój nr. GG i będzie po problemie :).

11 Maj 2008, 09:11

e co ty , raczej nie da , ja nie mam fotek ;/

11 Maj 2008, 09:12

konan12 napisał(a):e co ty , raczej nie da , ja nie mam fotek ;/

Spróbować zawsze można :), obejść tego niestety nie obejdziesz taki bajer Gadu Gadu :(.

11 Maj 2008, 14:15

aha to dzięki za pomoc muszę jakoś inaczej próbować do niej zagadać
EDIT :
Już nie musze nic obejść bo , już z nią gadam na gg i mam nr koma nawet ;D

12 Maj 2008, 19:06

konan12 napisał(a):aha to dzięki za pomoc muszę jakoś inaczej próbować do niej zagadać
EDIT :
Już nie musze nic obejść bo , już z nią gadam na gg i mam nr koma nawet ;D

Widzisz, to powodzenia życzę :).

12 Maj 2008, 19:28

ehh do czego ta miłość potrafi doprowadzić :D
Wyślij odpowiedź