Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
25 Sie 2007, 22:22
Od pewnego czau ( teraz już prawie wogule) zostawalam zapraszana na rozmowe korespondenyjna, na której byli wszyscy z mojej listy i nie znajomi.(Zapraszał mnie ktos z listy, ale gdy pytałam to nawet był zdziwiony) Później jak juz wyłaczylam rozmowe korespondecyjna, na ktorej nikt oprócz mnie nie bł dostępny...dostawalam setki wiadomośći typu: "Nie pisz do mnie" , "kim jesteś" ,"Kto ty","Hej" itp, itd,od roznych numerów tych z okolic mojej miejscowośći, jak sprawdzalam w kataogu...co to ma być?!!!!
26 Sie 2007, 00:31
zapytaj tych ludzi i powiedz im że Ty do nich nie pisałaś...
zmień hasło na gg
26 Sie 2007, 07:59
Może masz trojana albo ktoś ci wgrał keyloggera
26 Sie 2007, 08:20
... wiecie że chasło można zmienić aby do konta na komputerze a nie na serwerze gadu-gadu (naszykład mam chasło do serwera xxxx a zmieniłem u siebie na kompie na zzzzz ale np. zepsuło mi sie te konto i próbuje założyć od nowa z tym samym numerem więc biore przy zakładaniu konta pisze te sam numer (zaznaczam '"mam już numer") a chasło trzeba podać xxxx nie zzzzz jakie miałem na kompie
26 Sie 2007, 09:55
... wiecie że hasło można zmienić aby do konta na komputerze a nie na serwerze gadu-gadu
piotrek234 hasło do serwera da się zmienić nie wprowadzaj ludzi w błąd!!
26 Sie 2007, 10:31
sory mój błąd
ten wcześniejszy post nie ważny
być może było tak w wcześniejszych gg (bo sprawdzałem na 7.6)
26 Sie 2007, 12:01
Po prostu ktoś z twoichy znajomych zrobił konferencje z tobą i z osobami, których ty nie masz na liscie, ale ma ten co zakladal konferencje. A piszą "kim jestes" to widza nieznany numer i sie pytają.
26 Sie 2007, 14:29
ale ja do nich nie pisłam a jak sie pytałam to mówili że pisąłam..
26 Sie 2007, 16:51
jak robisz konferencje to piszesz do nich wszystkich jak by oddzielną wiadomość tyle że do wszystkich co biorą udział w konferencji (czyli ja zapraszam na konferecje kogos i np 30 osób to jak piszę w oknie gdzie jest konferencja to pisze do tych 31 osób odrazu)
26 Sie 2007, 17:14
aha teraz rozumię xD