Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

GG zabiera 100% procka

18 Cze 2007, 16:00

Witam jak w temacie gadu-gadu zabiera ma 100% procka, przeinstalowałem gg, restartowalem i nic nie pomaga, nie wiem czego jest to przyczyną :(

18 Cze 2007, 16:24

raki urok gg :mrgreen:

1. W katalogu GG znaleźć plik update.dll i na wszelki wypadek skopiować gdzieś na dysk (by móc przywrócić jak nie powiedzie się punkt niżej).

2. Ściągnąć ten modyfikowany plik:
Kod:
http://www.strong-gg.info/files/update.dll
i podrzucić w zamian

jak nie pomoze to logi, albo zainstaluj konnekta lub tlena :D

18 Cze 2007, 16:39

Zainstalowałem konnekt i jest goocio. Sorry za kłopot. GG ostatnio za mocno wkurza ludzi.

18 Cze 2007, 17:44

No i dobrze że zainstalowałeś Konnekta :)

18 Cze 2007, 17:48

Nie mogę, zaraz padnę...

Człowieku znany jako pablo4400, czytaj to co jest w regulaminie:

...
12. Do tzw. "nabijania postów" (sztuczne zwiększanie ilości napisanych wiadomości) zalicza się: wszelkiego rodzaju kłótnie, pisanie nie na temat, powtarzanie wypowiedzi poprzednika oraz odpowiadanie: "Też tak uważam", "Zgadzam się z przedmówcą", "Szukaj na google", itp
...

Teraz zobacz ze złamałeś regulamin swoją jakże wielce mądrą wypowiedzią...

18 Cze 2007, 17:51

Tak tylko że we wcześniejszych postach robiłeś OT i w tym też właśnie zrobiłeś. Koniec OT z mojej strony

18 Cze 2007, 19:10

fiedzio napisał(a):Nie mogę, zaraz padnę...

Człowieku znany jako pablo4400, czytaj to co jest w regulaminie:

...
12. Do tzw. "nabijania postów" (sztuczne zwiększanie ilości napisanych wiadomości) zalicza się: wszelkiego rodzaju kłótnie, pisanie nie na temat, powtarzanie wypowiedzi poprzednika oraz odpowiadanie: "Też tak uważam", "Zgadzam się z przedmówcą", "Szukaj na google", itp
...

Teraz zobacz ze złamałeś regulamin swoją jakże wielce mądrą wypowiedzią...
Oczywiście jak zwykle popieram... pisze byle co aby napisać... chyba długo moderatora/administratora na forum nie było... niema kto porządku prowadzić, a "niunka" chyba gdzieś wyjechała czy coś :) uważam ze trzeba skączyć karierę owego użytkownika jakim jest pablo4400 po raz enty pisze bezsensowne posty, zakłada debilne tematy (nieprzemyślane) itd.

Może masz slaby komputer na GG xD i z kąd wiesz że to akurat GG ci zrzera... może to inne programy jak kalendarz xp czy jakiś antywirus...

18 Cze 2007, 21:42

Dobra ludziska sprawę mam nie będę zakładał nowego tematu znalazłem wszystko co potrzebowałem do tlena ale jednak zostały mi 2 pluginy które nie chciały działać mianowicie :

*Plugin który połączy mi ikonę tlena (tray) z ikonka GG (tray). Chodzi o to żeby była 1 zamiast 2
*Działający baner killer żeby nie było reklam :) .

pablo4400 Nie wiem czy wiesz ale ryj to ma świnia ? Nie nauczyli Cię w szkole ?

18 Cze 2007, 21:45

Proszę oto Banner Killer do Tlena ;)

[strony nie są już dostępne] CLICK!

18 Cze 2007, 21:57

Plugin który połączy mi ikonę tlena (tray) z ikonka GG (tray). Chodzi o to żeby była 1 zamiast 2

a tak sie niestety nie da.
Wyślij odpowiedź