Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Głośniki w kabinie + laptop?!

08 Maj 2007, 12:18

Słuchajcie mam taki mały problem. Mam w ciężarówce w kabinie głośniki chciałbym je jakoś połączyć z laptopem. Gdy oglądam film nie będę musiał słuchać na tandetnych głośnikach z laptopa, ale chciałbym słuchać na głośnikach które są w kabinie. Chłopaki z firmy jakoś to robili ale nigdy nie było czasu żeby mi to ktoś pokazał. Mówią że wystarczy do tego tylko bluetooth albo irda. Zależało by mi na szybkiej pomocy. Z góry dzięki za odpowiedzi!! POZDRAWIAM!!

09 Maj 2007, 13:43

Kup sobie głośniki z Motorola pasują do wszystkiego bo są przez bluetooth kosztują około 300zł w media mark

09 Maj 2007, 20:17

Heh kolego wiesz co ci szczerze powiem. Na początku każdy kierowca jeździ na skoczka i przenoszenie tych bambotli z kabiny do kabiny jest uciążliwe...
Widzę że nikt się na tym nie zna, rozumiem to bo niecodzienna sprawa ;)

09 Maj 2007, 20:22

Uno nie ***
Secundo. Wpinasz kable do złącza głośnikowego. Wzmacniacz i podpinasz do głosników w kabinie z pominieciem radia. Chyba że radio ma wejście na mikrofon.
I takie pytania to zadawaj na forum kierowców a nie tutaj....

09 Maj 2007, 22:13

Jezeli masz Laptopa i radio w samochodzie na kasety to mozessz sprobowac czegos takiego
http://allegro.pl/item191993558_cd_mp3_ ... plyty.html

powinno dzialac moj brat ktory jest kierowca robi tak tyle ze z mp3

10 Maj 2007, 21:43

Znam to znam, niestety radia w Dafach są montowane z cd, ale niestety ubogie bo bez mp3 :/ i tylko audio można słuchać, więc lipa.
Wyślij odpowiedź