TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

głupi word... :))

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

głupi word... :))

Postprzez Sylusia » 19 Maj 2007, 21:00

PostUA:

otórz chodzi mi o zwykłego worda... nie mam offica po zrobieniu formatowania nio i teraz potrzebuje worda do napisania pracy.... Niom ale nie moge go sciagnac... Czy ktos miałby instalkę lub jakas stroke z której moge go sciagna... ? dziekuje serdecznie... Wiem word hihi smieszna sprawa. Czekam na odpowiedzi pozdrawiam
Sylusia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Maj 2007, 20:51

Postprzez Bozz » 20 Maj 2007, 10:06

PostUA:

Pakiet Microsoft Office jest płatny... Więc albo kupisz w sklepie, albo pirat...
Możesz też ściągnąć darmowy Open Office: http://www.instalki.pl/programy/downloa ... ice_UX.php
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Biruta » 20 Maj 2007, 12:54

PostUA:

Możesz ściągnąć Office 2007 beta, ale klucz sobie musisz znaleźć :P
Clik
Mówić trzeba prosto, a myśleć w sposób skomplikowany - nie na odwrót...
Biruta
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Sie 2006, 16:46
Miejscowość: Rz-ów

Postprzez tirex52 » 20 Maj 2007, 23:35

PostUA:

No możesz ale to troszkę kosztuje na allegro to z 400 zł
Albo zobacz na PW bo coś ci dałem.
Ale pamiętaj, że za instalowanie nie legalnego offica jest niezła kara ale raczej cię nie złapią chyba że tego Office chcesz do swojej firmy na ale wtedy to chyba jesteś kompletny młot :P
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Sty 2007, 00:19
Miejscowość: Miękowo city :>

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników