Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Wyślij odpowiedź

Re: Google.pl - co jest grane?!

09 Kwi 2011, 13:16

Zrobiłem to co kazaliście i nic nie pomogło, dopiero format coś wskórał. :/

09 Kwi 2011, 13:19

Ha ! Czyli jednak miałem rację :D I jak ? Działa wujaszek? :D

09 Kwi 2011, 13:20

Dzięki, pomogłeś!

09 Kwi 2011, 13:21

:D Wiedziałem, że format pomoże. Chętnie przyjmę plusa za pomoc :D

09 Kwi 2011, 13:22

Już dawno poszedł. :lol: Można zamknąć temata...

09 Kwi 2011, 13:28

Formatowanie to bardzo desperacki środek. Było mnóstwo możliwości naprawy. Udzielanie porad typu: "Zrób format i po kłopocie." uważam za po prostu brak wiedzy na temat rozwiązania danego problemu, dlatego spróbujmy wstrzymywać się od tego typu porad, bo stawianie systemu od nowa, przy byle problemach to głupota.

09 Kwi 2011, 13:29

Nie działanie google to nie jest byle problem. To jest MEGA problem :) Ale ważne, że wszystko działa :P

09 Kwi 2011, 13:30

Ale problem był bardzo poważny i nic nie pomagało.

09 Kwi 2011, 13:31

No właśnie. Trzeba brać to pod uwagę, że to było jedyne wyjście z tej trudnej sytuacji

09 Kwi 2011, 16:03

A jak format nie pomoże na jakiś problem, to co wyrzucasz kompa na śmietnik i kupujesz nowego??? Takie porady są po prostu śmieszne, głupie i świadczą o znikomej wiedzy użytkownika.

10 Kwi 2011, 11:21

Komuś się po prostu nie chciało poczekać aż inni coś wymyślą . Ja to bym mozille wgrał od nowa , tak z lenistwa. Myślę że by zadziałało ale teraz już tego nie sprawdzimy. Według mnie system wgrywać z powodu tak małego problemu to głupota
Wyślij odpowiedź