Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

gothic 2 (pomocy) górnicza dolina

18 Lip 2007, 20:43

cześć wam. gram w gothica 2 i nie mogę znaleźć górniczej doliny :oops: . jak tam się dostać ?? (proszę o dokładny opis ;)

18 Lip 2007, 22:22

och, tak owszem. wlasnie pokazales jakze inteligentna jest dzisiejsza mlodziez...

moze bys tak doszedl do karczmy Martwa Harpia, i popatrzyl na drogowskazy? ok? serio? no to fajnie. papa, miłego szukania.

18 Lip 2007, 22:45

ninielia napisał(a):och, tak owszem. wlasnie pokazales jakze inteligentna jest dzisiejsza mlodziez...

moze bys tak doszedl do karczmy Martwa Harpia, i popatrzyl na drogowskazy? ok? serio? no to fajnie. papa, miłego szukania.

Inteligencją ty za to pałasz =) pzdr.

Wracając do tematu...
> [obrazek nie jest już dostępny] <- Górnicza dolina =]
>> [obrazek nie jest już dostępny] <- Zamek w górniczej dolinie.

Wg. mnie nie ma dokładniejszego opisu jak mapa z zaznaczoną drogą ;]

18 Lip 2007, 23:09

stare czasy jak sie lupalo w G2 :D

wychodzisz z Korinis Brama ta kolo Targu Kupcow idziesz w Prawo potem do gory Prosto masz karczme rozgladasz sie Bedzie widac Glazy i bedize sciezka

bedzie widac Bagna Mostek idziesz do mostka a potem prosto stoi wiesniak z lukiem a dalej 2 palladynow jak masz klucz to cie wpuszcza

FINITO

19 Lip 2007, 10:44

A może by tak dać mu mapke ale niestety nie można

Kod:
http://www.download.phx.pl/gothic/artykuly/mapy/khorinis.htm

A tu masz zaznaczone wejście do górniczej doliny

[obrazek nie jest już dostępny]

10 Sie 2007, 14:12

lol kiedy ja gralem w g2 :) nic nie pamietam a tera se zaczdelem od poczatku grac w g1 bo nie mam w co :(

20 Sie 2007, 14:05

ja tez juz dawno nie gralem w gothicki, ale przeszdlem wszystkie z wyjatkiem 3, a wejscie do górniczej doliny jest za karczma pod martwa harpia idziesz z khorinis w prawo, w lewo tam jest mostek i duzo topielców. Za mostem w prawo spotykasz dwóch paladynów puszcza cie jesli masz klucz, a jak nie masz wciskasz B wpisujesz marvin jeszcze raz B stajesz naprzeciw drzwi do doliny i wciskasz K :)

20 Sie 2007, 16:58

@up zobacz kiedy ten temat był ;)

22 Sie 2007, 18:01

nie dochoc tam :wink:
Wyślij odpowiedź