Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Grand Theft Auto 2 (GTA2): Wanted level 6 "główek"

27 Cze 2011, 14:01

Witam (szczególnie fanów starych gier typu gta 1 czy 2).

Mam problemik:

Mam GTA 1 i GTA 2. W GTA 1 jest max. 4 "główki" Wanted Level, czyli najwięcej glin goni gracza. A w GTA 2 jest SWAT, FBI i wojsko, max. 6 "główek". Ja nie mogę dojść do 5 Wanted Level (5 główek), ciągle rozwalam wszystko, palę samochody i ludzi, rozwalam blokady i zabijam policję i SWAT (FBI na 5 a Wojsko na 6 Wanted Level), a to nic nie daje. 2 godziny na 4 poziomie nie dały mi 5, a ludzie piszą że dochodzą do 6, że jest im ciężko itd., a mój rekord to 4 w GTA2.

Proszę o pomoc.

Re: Grand Theft Auto 2 (GTA2): Wanted level 6 "główek"

15 Paź 2011, 20:11

TheNeverhood100 napisał(a):Witam (szczególnie fanów starych gier typu gta 1 czy 2).

Mam problemik:
2 godziny na 4 poziomie nie dały mi 5, a ludzie piszą że dochodzą do 6, że jest im ciężko itd., a mój rekord to 4 w GTA2.

Proszę o pomoc.

Otóż,

W pierwszym mieście Downtown są maksymalnie 4 główki S.W.A.T.

w drugim mieście Residental jest 5 czyli F.B.I. (jest misja w której musimy ukraść czołg, wtedy pojawia się 6 - do akcji wkracza wojsko, po wykonaniu zadania wszystko wraca do normy)

w trzecim czyli ostatnim mieście Industrial jest już 6 - do akcji wkracza wojsko - fajna zabawa.
Ostatnio edytowany przez Przemysław 17 Gru 2012, 09:38, edytowano w sumie 2 razy

16 Paź 2011, 11:24

Dzięki. Aty przeszedłeś GTA? Ja tylko 1, 2 i San Andrea. Vice city prawie całe.

16 Paź 2011, 20:02

TheNeverhood100 napisał(a):Dzięki. Aty przeszedłeś GTA? Ja tylko 1, 2 i San Andrea. Vice city prawie całe.

GTA 2 - na pewno całe pierwsze miasto, być może nawet drugie aczkolwiek pewności nie mam.
Wyślij odpowiedź