Aplikacje na platformy mobilne (iOS, Android, Windows Phone, WebOS)
Wyślij odpowiedź

Re: Gry na Android

18 Wrz 2018, 23:59

Ummm...
Wayward Souls,
Baldurs Gate, klasyka, wersja na Andka rzecz jasna.
The Quest,
Chrono Trigger,
Banner Saga,
Shadowrun Returns,
Desktop Dungeons,
King of Dragon Pass,

20 Wrz 2018, 08:23

Wbrew pozorom, stworzenie jakiejś prostej gry na Androida, nie jest trudnym zadaniem. W sieci można znaleźć całą masę instrukcji, wsparcia technicznego, oraz artykułów eksperckich poświęconych temu zagadnieniu.
Trudniej jest z trochę bardziej zaawansowanymi gierkami, ale i to można przeskoczyć.

03 Paź 2018, 11:31

Ostatnio gram w bardzo dużą ilość gier na androidzie. Musze przyznać że potrafię grać.

22 Paź 2018, 13:58

Ja mam ten problem, że mnie gry (i nie tylko) bardzo szybko nudzą. Potrafię grać długie godziny, po czym już nigdy nie wracam. Jak nie ukończę jakiejś gry to nie mam z tym problemu :D

04 Lis 2018, 16:35

bbtan 111% SPOKO GIERECZKA

07 Lis 2018, 10:44

Diablo Immortal już niedługo xDD

23 Sty 2019, 17:16

Widzę, że moja ostatnia fascynacja jest raczej nudna na tle opisywanych przez Was gier, ale co tam. Trening mózgu to coś, co katuję od 3 tygodni :D Jest tam mnóstwo gierek, łamigłówek i zadań do rozwiązania, które poprawiają pamieć, koncentrację, spostrzegawczość, itp. Niektóre mnie wykańczają i są nie do przejścia, ale rzeczywiście widzę u siebie poprawę, przynajmniej jeśli chodzi o koncentrację.

19 Gru 2019, 19:08

Czy gry na adroida są dobre?

19 Maj 2020, 09:06

Do ćwiczenia koncentracji i refleksu, a do tego do sprawdzenia swojej wiedzy, polecam grę: Znasz poprawną kolejność?.
Zasady są takie jak w eliminacjach do Milionerów - trzeba być szybkim i bezbłędnym.

19 Maj 2020, 13:11

Jet masagier, trzeba przejrzeć przynajmniej te bezpłatne na starcie. Fajna i lekka jest:
Book of Darkness
Z płatnych to klasyk:
Baldurs Gate

20 Maj 2020, 10:13

Mnie ciekawi jak gra się w fortnite na androidzie chyba musze zainstalowac :D

18 Cze 2020, 22:22

i w jakim gatunku?

16 Lut 2021, 16:32

Witam.jakie gry polecacie na teraz Top 3;0

26 Mar 2021, 12:53

Metrowska napisał(a):Już gdzieś kiedyś o tym pisałam, ale od tego czasu pojawiło się kilka ciekawych nowych tytułów:

Moim subiektywnym zdaniem:-

- Modern Combat 5: Blackout - jedna z lepszych strzelanek typu Call of Duty. Gra która trzyma w napięciu od samego początku. Już w pierwszych kilkunastu minutach mamy okazję nurkować, uciekać motorówką po kanałach Wenecji, uciekać z walącego się gmachu czy przeżyć atak terorystyczny w centrum Tokio. To płatna propozycja

- Batman: Arkham Origins - dobrze zrealizowana pod względem fabuły i grafiki. Ale jej największą zaletą jest to, że możemy pograć sobie w nią za darmo.

Osoby interesujące się tematyką gier odsyłam na yourapps.info/gry-na-androida - dużo recenzji oraz sporo aktualności ze świata gier i aplikacji pod Android.

O nie słyszałem o Batmanie, mam nadzieję, że jeszcze jest i można wypróbować :)

15 Sie 2021, 16:40

Na Instagramie reklamują jakieś gry, ale jak je zainstaluję to wyglądają zupełnie inaczej niż na reklamie. Co o tym sądzicie?
Wyślij odpowiedź