Aplikacje na platformy mobilne (iOS, Android, Windows Phone, WebOS)
Wyślij odpowiedź

Gry na Android

08 Paź 2014, 09:04

Jakie gry są obecnie na topie? Polecicie mi coś w tym zakresie? Mam LG G2.

Re: Gry na Android

08 Paź 2014, 16:21

Już gdzieś kiedyś o tym pisałam, ale od tego czasu pojawiło się kilka ciekawych nowych tytułów:

Moim subiektywnym zdaniem:-

- Modern Combat 5: Blackout - jedna z lepszych strzelanek typu Call of Duty. Gra która trzyma w napięciu od samego początku. Już w pierwszych kilkunastu minutach mamy okazję nurkować, uciekać motorówką po kanałach Wenecji, uciekać z walącego się gmachu czy przeżyć atak terorystyczny w centrum Tokio. To płatna propozycja

- Batman: Arkham Origins - dobrze zrealizowana pod względem fabuły i grafiki. Ale jej największą zaletą jest to, że możemy pograć sobie w nią za darmo.

Osoby interesujące się tematyką gier odsyłam na yourapps.info/gry-na-androida - dużo recenzji oraz sporo aktualności ze świata gier i aplikacji pod Android.

10 Paź 2014, 17:16

Ostatnio gram jedynie w Shadow Fight 2. Wciągnęło mnie całkowicie. Nie ma lepszej bijatyki na androida. Mogę jeszcze polecić Gangstar Vegas. Podobne do GTA, ale chyba lepsze.
Ostatnio edytowany przez wilber1042, 31 Mar 2015, 12:41, edytowano w sumie 1 raz

14 Paź 2014, 21:34

Skoro masz Androida, to ze znalezieniem "gier na topie" nie powinieneś mieć problemu. Sklepy z aplikacjami sugerują gry do pobrania, które teraz weszły i biją rekordy popularności - bezpłatne lub bezpłatne, jakie tylko sobie życzysz.
Ostatnio edytowany przez allenaxxx85, 31 Mar 2015, 20:35, edytowano w sumie 1 raz

11 Mar 2015, 11:52

Siema, ostatnio natrafiłem za spoko gre - Galaxy Zero
Gra jest dostępna na Androida i iOS, jest za darmo do ściągnięcia, jednak są jakieś mikro płatności, jednak można grać bez problemu za darmo. To taka strzelanka w stylu arcade. Są spore możliwości rozbudowania myśliwca oraz pewnego rodzaju multiplayer. Oprócz tego ciekawa Kampania. Gra ma być aktualizowana z tego co czytałem na google store. Można grać z przyjaciółmi i rywalizować z nimi. Zbiera całkiem niezłe noty.
Nie wiem jaki jest link do iTunes, bo używam androida. Tutaj jest link do googla:
[strona nie jest już dostępna]

19 Sty 2016, 17:08

Dzięki testowałem i jest świetna! Ma rozbudowany panel sterowania

24 Mar 2016, 14:12

Moim zdaniem GTA nie ma konkurencji

26 Cze 2017, 14:29

Ja bardzo lubię grać na telefonie w fife2017. Problem jest tylko z tym że karty z zawodnikami są bardzo drogie, moim zdaniem EA Sports zdecydowanie przesadził

27 Cze 2017, 15:16

Ja lubię pograć w dokkan battle , gra z kartami dragon ball. Bardzo fajna moim zdaniem

03 Lip 2017, 15:43

ja czekam na Lineage 2 :)

23 Lut 2018, 15:20

Z kategorii match 3 polecam Gems of War, świetne połączenie karcianki z grą typu match 3

26 Lut 2018, 23:49

N.O.V.A.-Legacy,
Dead Space.
Dead Effect 1 i 2,
S.C. Heroes.

13 Maj 2018, 10:45

Baldurs Gate, Post Hero

19 Sie 2018, 06:29

szybko sie zmienia top gier

18 Wrz 2018, 22:59

Szukam jakiegoś rozbudowanego tematu przygodowego czy rpg, z rozwojem postaci, fabułą. Powstaje coś takie na Androida ?
Wyślij odpowiedź