Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Gry na PS2

04 Lut 2009, 19:10

Otóż mam nowy fetysz tzn. zachciankę i mam do was prośbę otóż czy ktoś może mi wyjaśnic po koleji co i jak zrobić aby skonfigurować pcsx2 i najlepiej ze screenami zrobić aby działały na tym gry a przy okazji napisać skąd wziąśc bios-a do niego i czy gry muszą być na płycie najlepiej jak byście mi napisali na ***

Forum jest od tego by pomagać
Edit by Bozz

Re: Gry na PS2

04 Lut 2009, 20:00

Edytuj posty.....

CLICK
CLICK
CLICK

Pozdrawiam.

04 Lut 2009, 20:09

a 1 pytanie trzeba mieć te gry na płytach dvd czy styka na dysku? a i ta konfiguracja jest do wersji 0.7 a my mamy już 0.9.4 ale i tak duża pomoc

04 Lut 2009, 20:46

gringo napisał(a):a 1 pytanie trzeba mieć te gry na płytach dvd czy styka na dysku? a i ta konfiguracja jest do wersji 0.7 a my mamy już 0.9.4 ale i tak duża pomoc

Wydaje Mi się że proces konfiguracji jakoś znacznie się nie zmienił.

Co do tego czy płyta czy obraz wydaje mi się że to bez różnicy zresztą zobaczysz sam.

04 Lut 2009, 23:25

mam 1 problem jak kol wiek próbuje odpalić grę bez vm to wyskakuje błąd wyślij nie wysyłaj a jak próbuje przez vm to soc się dzieje i za chwile wszystko się wyłącza czy to możne wina pluginów?

EDIT:
Ok wiem że powinienem był użyć opcji edytuj ale muszę to napisać tu otóż to nie była wina plugin-ów ale tego że niektóre gry nie działają tutaj można sprawdzić jakie działają a jakie nie teraz muszę załatwić sobie grę która działa i zobaczyć jak to na moim kompie będzie wyglądało z góry dzięki tym co pomogli za pomoc

Skoro wiesz że powinieneś użyć opcji "edytuj" to dlaczego się do tego nie stosujesz ?
JEDREK
Ostatnio edytowany przez JEDREK, 06 Lut 2009, 19:44, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Łączenie postów
Wyślij odpowiedź