Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
03 Cze 2009, 14:38
Witam, mam problem. Mianowicie jak gram w grę obojętnie jaką .... czy to ma małe wymagania czy też duże... nie gra to żadnej różnicy... Ustawiam sobie detale na MAX / LOW i jest to samo ... Otóż gram w grę ... i po pewnym czasie ONA zaczyna się ciąć na jakąś minutkę,a potem wszystko znów jest OK ... dzieje się tak co 30 min max... Jest to denerwujące i myślę,że coś zaradzicie na to:)! posiadam WINDOWS VISTA ULTIMATED x64... na XP jest to samo... sterowniki od karty graficznej i na podstawowych [co dostałem na płycie jak kupiłem lapka] i ze strony NVIDIA...
Parametry komputera:
Ram4GB
Procesor 2x2.4GHz Intel centrino 2 inside DUO P8600
Karta Graficzna:GeForce 9600M GS 1GB
24 Cze 2009, 19:58
Sprawdź czy nie masz jakiś trojanów czy czegoś:
viewforum.php?f=22Ja miałem podobny problem z moją kartą graficzną, tylko że ja używam Radeona. Sprawdź w programie NVIDI czy nie masz włączonej dodatkowej obróbki obrazu pozą tą którą narzuca gra. Może masz słaby zasilacz i są spadki mocy na karcie. Sterowniki do różnych rzeczy rozumiem aktualizowałeś już?
26 Cze 2009, 08:07
Zainstaluj najnowsze stery Nvidi lub w grze coś poprzestawiaj a jak ta gra się nazywa może grałem
26 Cze 2009, 21:49
Sterowniki są najnowsze, ustawienia w panelu nvidii nie były zmieniane... windows świeżo po instalce i jest to samo ...
wersja direct wgrana pierw 9 potem 10 ;/ i nic
27 Cze 2009, 12:33
A jak temperatury podzespołów
Sprawdź czy któraś wartość nie jest za wysoka, albo podaj screen na forum.