Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
09 Paź 2008, 14:46
Witam.Przeczytałem że multiplayer gta 4 bezie dostępny tylko przez opcje GAMES FOR WINDOWS.I tu moje pytanie: Co to jest jak się z tym bedzie można było płączyć, zarejestrować, i czy to w ogóle jest w Polsce?Bo zastanawiam się nad kupnem ponieważ ma być tam 15 trybów multi.Pozdrawiam.
09 Paź 2008, 21:13
Ekhm na PC Gta jeszcze nie ma po co spekulować nikt Ci takich info nie udzieli bo mógłby Cię ktoś wprowadzić w błąd będzie premiera ktoś Ci pomoże
Kupujesz oryginał będziesz mógł grac przez neta zapewne będzie z grą dostarczona odpowiednia aplikacja umożliwiająca grę przez neta.
09 Paź 2008, 21:27
To nie są spekulacje Games for Windows jest potwierdzone i było stosowane już w wielu grach m.in. Gears of War ale ja nie wiem na czym to polega i chciałem żeby ktoś mi to wytłumaczył.
09 Paź 2008, 21:35
Tak samo jak były wymagania podane do Gta 4 i rzekomo nagle zniknęły.....
Po prostu to będzie na takiej zasadzie masz klienta wpisujesz keya i masz serwery z grą to takie zabezpieczenie ze strony Microsoftu bo pewnie trzeba będzie dokonać aktywacji gry on-line
Tutaj nic nie trzeba tłumaczyć tak jak mówiłem kupisz oryginał wszystko będziesz miał w książeczce.