Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Gta IV ustawienia

16 Gru 2008, 01:15

Wiecie może jak wyłączyć cienie? właczac i wyłaczac efekt bloom? bo wogule tych opcji niema w ustawieniach, spełniam wymagania a gra mi sie tnie :shock:

Re: Gta IV ustawienia

16 Gru 2008, 01:19

sprzęt?

16 Gru 2008, 08:59

AMD Phenom X3 2.3GHz
2gb ram
Ati Radeon x1600pro 512mb

16 Gru 2008, 09:02

Niby powinno chodzić. Może co się tnie bo twój sprzęt spełnia bliżej wymagania minimalne a nie zalecane. Spróbuj przeinstalować grę, zainstaluj najnowsze stery od grafiki i zainstaluj najnowszego Direxta.

16 Gru 2008, 15:50

A czy nie da sie w jakis sposób przestawic rozmazywania obrazu jak obracam kamerą?
gry crysis ładnie chodzily nawet na najwiekszych detalach , sprubuje jeszcze sciagnac stery a direct intalowal mi sie razem z gra,

aha i jeszce jedno, w ustawieniach sterowania pokazuje mi sie obraz gamepada, i nie moge przestawic sobie przyciskow w klawie, pada zadnego niemam podłączonego, jak temu zaradzic?

16 Gru 2008, 16:23

Na moim "sprzęcie" też Crysis chodził ładnie (wysokie detale bez aa) ale GTA IV chodzi ledwo na minimalnych. To wina gry. Za bardzo dopieścili grafikę. Z ustawieniami klawiszy też mam problem.

16 Gru 2008, 17:17

Instalacja sterownika bardzo dużo pomogła :D

tylko ze ustawienia grafiki są słabe bardzo mało opcji do ustawiania :sad:

16 Gru 2008, 20:01

JEDREK napisał(a):Na moim "sprzęcie" też Crysis chodził ładnie (wysokie detale bez aa) ale GTA IV chodzi ledwo na minimalnych. To wina gry. Za bardzo dopieścili grafikę. Z ustawieniami klawiszy też mam problem.

Nie wiem od czego to zależy ale u kolegi na sprzęcie

AMD ATHLON 2.4ghz
1gb ram
ciąc może sie nie tnie ale bardzo wolno chodzi, zależy od miejsca np. w domu szybko chodzi, na ulicy srednio w nocy juz sie bardzo muli ale
da sie grać na medium, na low bardziej sie tnie, dziwne...

16 Gru 2008, 20:41

U mnie się nic nie tnie (na Minimalnych). Średnich detali nawet nie mogę ustawić.

30 Maj 2009, 13:18

Mam ten sam problem co JEDREK. GTA nie ścina się tylko na najniższych detalach. Kiczowate troche to jest - Zaczynam żałować zakupu tej gry...

30 Maj 2009, 15:19

Problem występował gdy posiadałem GF 8600 GTS 256MB po przesiadce na 9800 GT 512MB (w styczniu) gra chodzi o wiele lepiej (ustawienia High i Very High 1152x864).
Wyślij odpowiedź