Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
16 Gru 2006, 13:07
Niewiem dlaczego ale kiedy zainstalowałem nowe samochody do SA występuje jakiś bład typu: "wystąpił problem z aplikacją i zostanie ona zamknięta". Dlaczego tak sie stało??
16 Gru 2006, 13:11
Nie wiem czemu nie potrafisz odpisac w tym samym temacie.
16 Gru 2006, 14:34
Po prostu coś nie tak podłożyłeś nowe samochody, też tak miałem, jeżeli zrobiłeś kopie bezpieczeństwa plików, w których grzebałeś to po prostu przywróć je, a jeżeli nie, to reinstalacja gry. W razie kłopotów polecam
www.gtasite.pl
22 Gru 2006, 15:54
No chyba tak właśnie zrobie. Przeinstaluje
04 Sty 2007, 17:36
Czytalem o tym a dokladniej komentarze odnośnie jednego z wozów
były naszpikowane nagatywnymi komentarzami, więc to chyba jakis bład pliku.
04 Sty 2007, 18:12
jest jedna zasada ;] sciagaj tylko samochody ktore maja powyzje 2.5mb, te nie robią błędów....
Bład wyskakuje też w tedy gdy na np Stingera (nie wiem czy dobrze pisze nazwe

) wkładasz fiata pande, czyli znacznie mniejszy samochod oraz gdy nakładasz na jeden samochod kilka samochodow przez pomyłke
04 Sty 2007, 19:28
Samochody sie nakłada na te które trzeba przecież po ściągnięciu pliku jest też instrukcja instalacji
04 Sty 2007, 20:35
kukaszr napisał(a):Bład wyskakuje też w tedy gdy na np Stingera (nie wiem czy dobrze pisze nazwe

) wkładasz fiata pande, czyli znacznie mniejszy samochod
To nie prawda, jak ściągasz plik to masz tam też pliki to podmiany, podmienia się wage, właściwości jezdne i color, więc to nie ma znaczenia czy podkłada się za większy mniejszy czy na odwrót
04 Sty 2007, 20:40
ja tylko pisze to co zauwazylem z mojch doświatczen...
vc reinstalowałem z 20 razy
a sa z 10 ;] - :] mi zawsze wyskawiwał błąd ;/
05 Sty 2007, 15:19
Z tymi samochodami do wszystkich części GTA już jakoś tak jest. Trzeba uważać żeby niemusieć przeinstalowywać gry