Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
19 Gru 2012, 09:49
Witam mam problem z grą GTA San Andreas, gdy wchodzę do gry i naciskam Nowa Gra to gra się zacina na 1 filmiku i trzeba nią wyłączać przez menadżer zadań, jak to naprawić?
19 Gru 2012, 10:45
Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki graficzne. Jak nie pomoże to przejinstaluj grę.
19 Gru 2012, 13:05
1. Pirat?
2. Mody?
3. Oryginalne spolszczenie?
19 Gru 2012, 13:19
To znany problem z wersją piracką

. Lepiej kup oryginał .. Gra jest dość tania.
19 Gru 2012, 15:52
Mam wersje oryginalną lecz jest tam błąd z plikami audio więc nie chce się wgrać a gra chodzi w empiku po 70 złoty więc nie jest taka tania. Brak modów spolszczenie cenega gra pobierana jako instalka.
19 Gru 2012, 16:16
Skoro gra jest oryginalna i egzemplarz, który posiadasz zawiera błąd, powinieneś niezwłocznie skontaktować się z pomocą techniczną lub z dystrybutorem, któremu zapłaciłeś za produkt.
19 Gru 2012, 16:45
Pliki audio to po prostu radio dostępne w GTA, które można sobie później wyeksportować, żeby sobie móc posłuchać piosenek z San Andreas u siebie na kompie. Nie jest to jednak w ogóle potrzebne do działania gry, a waży coś około 1GB.
Wywal spolszczenie i zobacz, czy ruszy. Zazwyczaj nie sprawia ono problemów, ale tak czy siak spolszczenie jest cienkie jak siki węża i osobiście w ogóle go nie polecam.
19 Gru 2012, 23:02
Chodzi o to że Multiplayer działa, zepsuta płyta ma już około 5 lat więc niestety miała prawo się zepsuć. Ale mi również zależy na kampanii.
20 Gru 2012, 13:42
??? Od kiedy San Andreas ma zintegrowany multiplayer? Bo z tego, co ja wiem, to jest to osobny mod, działający właściwie bardziej jak odrębna aplikacja i nie ma żadnego wpływu na działanie gry.