Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

GTA San Andreas: gra się zacina na 1 filmiku

19 Gru 2012, 09:49

Witam mam problem z grą GTA San Andreas, gdy wchodzę do gry i naciskam Nowa Gra to gra się zacina na 1 filmiku i trzeba nią wyłączać przez menadżer zadań, jak to naprawić?

Re: GTA San Andreas

19 Gru 2012, 10:45

Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki graficzne. Jak nie pomoże to przejinstaluj grę.

19 Gru 2012, 13:05

1. Pirat?
2. Mody?
3. Oryginalne spolszczenie?

19 Gru 2012, 13:19

To znany problem z wersją piracką :). Lepiej kup oryginał .. Gra jest dość tania.

Re: GTA San Andreas: gra się zacina na 1 filmiku

19 Gru 2012, 15:52

Mam wersje oryginalną lecz jest tam błąd z plikami audio więc nie chce się wgrać a gra chodzi w empiku po 70 złoty więc nie jest taka tania. Brak modów spolszczenie cenega gra pobierana jako instalka.

19 Gru 2012, 16:16

Skoro gra jest oryginalna i egzemplarz, który posiadasz zawiera błąd, powinieneś niezwłocznie skontaktować się z pomocą techniczną lub z dystrybutorem, któremu zapłaciłeś za produkt.

19 Gru 2012, 16:45

Pliki audio to po prostu radio dostępne w GTA, które można sobie później wyeksportować, żeby sobie móc posłuchać piosenek z San Andreas u siebie na kompie. Nie jest to jednak w ogóle potrzebne do działania gry, a waży coś około 1GB.
Wywal spolszczenie i zobacz, czy ruszy. Zazwyczaj nie sprawia ono problemów, ale tak czy siak spolszczenie jest cienkie jak siki węża i osobiście w ogóle go nie polecam.

19 Gru 2012, 23:02

Chodzi o to że Multiplayer działa, zepsuta płyta ma już około 5 lat więc niestety miała prawo się zepsuć. Ale mi również zależy na kampanii.

20 Gru 2012, 13:42

??? Od kiedy San Andreas ma zintegrowany multiplayer? Bo z tego, co ja wiem, to jest to osobny mod, działający właściwie bardziej jak odrębna aplikacja i nie ma żadnego wpływu na działanie gry.
Wyślij odpowiedź