Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
10 Mar 2005, 16:02
No dobrze ja Ci napiszę... Napisałeś, że GTA jest lepsze od strategii... A wziąłeś pod uwagę to, że strategie, a GTA to są 2 RÓŻNE gatungi gier?! Następnym razem pomyśl, a potem pisz...
Pozdro!!
16 Mar 2005, 20:57
No wiesz ja gralem w SA na ps2 i bardzo mi sie podobalo wypadanie z samolotu i latanie na spadochronie lecz nie zgadzam sie z sformuowaniem ze strategie so "do dupy" niektore strategie np. wojenne nie tak jak heros itp. so naprawde dobre mozna sobie niezle popykac z dobro grafo na niskiej jakosci pc'cie
Pozdrawiam!
07 Cze 2005, 18:51
Przydała by się wersja na PC a te zapowiedzi o spadochronach, samolotach, biozny i tiry z naczepami to miodzio i powinno się oceniać:
GTA:VC 7/10
GTA:SA 9,9/10 (zbyt podobne do VC)
08 Cze 2005, 14:37
według mnie sanandreas jest 11/11
11 Cze 2005, 14:36
deamon ocenie to dopiero kiedy będę w to grał...=)
Niestety na BitTorencie troche długo trwa ściąganie... wolałbym jakiś taki do pobrania przez mirrory jako systemowe wtedy by trawało u mnie sporo krócej.
Na dzień 11 czerwca 2005 roku mam dopiero 15.5%
Jak zagram to zdam opinie=) a następnie może założymy ankiete?
30 Cze 2005, 17:35
ja San Andreas oceniam na 87%, brakujca 13-tka to:
a)Nierealny model zniszczeń (np. walisz w bagażnik a kopci sięsilnik)
b)PRawie Całkowity Brak Obrażen - Bo Jedyne co się dzieje z goścmi to tylko to że łep im odpanie, a żadnych dziur po nabojach, czy po pile mechaniczej nie ma
c)Jak jesteśgliną (masz VILIGANTE) to mimo to cie gonią
d)Brak realizmu np. Podczas czołówki z motorem, motor jest cały, albo ludzie czasem nie uciekająpodczas sztelaniny (mi to sięczęsto zdarza)
01 Lip 2005, 13:24
no ja sądze ze gta jest bardzo dobrą gierka ale troche mnie denerwoje zachownie kierowców nały czasz sie uderzaja moze ja mam cos zwalonego czy cos ale nie wiem

pozdro
02 Lip 2005, 22:13
wiem gta san andreas wypas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepsza gierka jaką widziałem a tez wyjdzie gta 4 noo moze za 2 lata lub wczesniej o to projekt gry rockstargames:
PROJEKT GRY GTA 4
w tej grze będzie mozna tankowac auta paliwo i zwierzęta dalej nie wiem:D
03 Lip 2005, 19:44
W GTA San Andreas Nie mogę przejść planszy gdzie trzeba zabić ziomka na motorze

. Czy może mi ktoś pomóc