Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

GTA SAN ANDREAS najlepsza!

21 Gru 2004, 08:59

Ta gra to wypas a Vice City oceniam na 4\6 a San Andreas na 6\6.Vice City jest malo dopracowana.A SA tam mozesz jezdzic:tirem z naczepą,bizonem i duzo lepszymi i innymi pojazdami.
SUPER GIERA!!!!!!!!!!!!A strategie są do dupy!!!!!!!!!!Jak ktos woli strategie niz GTA to niech mi tu nie pisze!!!!!!!!! :lol: :lol: 8) 8) :P :wink: :wink: :) :) :D

10 Mar 2005, 16:02

No dobrze ja Ci napiszę... Napisałeś, że GTA jest lepsze od strategii... A wziąłeś pod uwagę to, że strategie, a GTA to są 2 RÓŻNE gatungi gier?! Następnym razem pomyśl, a potem pisz... :P

Pozdro!! ;)

:)

16 Mar 2005, 20:57

No wiesz ja gralem w SA na ps2 i bardzo mi sie podobalo wypadanie z samolotu i latanie na spadochronie lecz nie zgadzam sie z sformuowaniem ze strategie so "do dupy" niektore strategie np. wojenne nie tak jak heros itp. so naprawde dobre mozna sobie niezle popykac z dobro grafo na niskiej jakosci pc'cie
Pozdrawiam!

07 Cze 2005, 18:51

Przydała by się wersja na PC a te zapowiedzi o spadochronach, samolotach, biozny i tiry z naczepami to miodzio i powinno się oceniać:

GTA:VC 7/10
GTA:SA 9,9/10 (zbyt podobne do VC)

08 Cze 2005, 14:37

według mnie sanandreas jest 11/11

11 Cze 2005, 14:36

deamon ocenie to dopiero kiedy będę w to grał...=)
Niestety na BitTorencie troche długo trwa ściąganie... wolałbym jakiś taki do pobrania przez mirrory jako systemowe wtedy by trawało u mnie sporo krócej.

Na dzień 11 czerwca 2005 roku mam dopiero 15.5% :(

Jak zagram to zdam opinie=) a następnie może założymy ankiete? :D

30 Cze 2005, 17:35

ja San Andreas oceniam na 87%, brakujca 13-tka to:
a)Nierealny model zniszczeń (np. walisz w bagażnik a kopci sięsilnik)
b)PRawie Całkowity Brak Obrażen - Bo Jedyne co się dzieje z goścmi to tylko to że łep im odpanie, a żadnych dziur po nabojach, czy po pile mechaniczej nie ma
c)Jak jesteśgliną (masz VILIGANTE) to mimo to cie gonią
d)Brak realizmu np. Podczas czołówki z motorem, motor jest cały, albo ludzie czasem nie uciekająpodczas sztelaniny (mi to sięczęsto zdarza)

01 Lip 2005, 13:24

no ja sądze ze gta jest bardzo dobrą gierka ale troche mnie denerwoje zachownie kierowców nały czasz sie uderzaja moze ja mam cos zwalonego czy cos ale nie wiem :D pozdro :P

02 Lip 2005, 22:13

wiem gta san andreas wypas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepsza gierka jaką widziałem a tez wyjdzie gta 4 noo moze za 2 lata lub wczesniej o to projekt gry rockstargames:

PROJEKT GRY GTA 4

Image

w tej grze będzie mozna tankowac auta paliwo i zwierzęta dalej nie wiem:D

03 Lip 2005, 19:44

W GTA San Andreas Nie mogę przejść planszy gdzie trzeba zabić ziomka na motorze :cry: :x . Czy może mi ktoś pomóc :?:
Wyślij odpowiedź