Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

Hacking

08 Kwi 2006, 12:05

Ja bym dodał takie forum - hacking - wiadomo o czym będzie :lol: Co wy o tym myslicie?

08 Kwi 2006, 12:16

po 1 nie forum tylko dział forum
a po 2 to niewiem czy zauwazyłes ale jest taki post ustanowiony na forum w którym sa wypowiedzi dotyczace nowych działow!
wiec niewiem po co zakładasz nowy post

pozdrawiam

Re: Hacking

08 Kwi 2006, 13:33

Cobra don Koller napisał(a):Ja bym dodał takie forum - hacking - wiadomo o czym będzie :lol: Co wy o tym myslicie?

Mi nawet odpowiada ten pomysł :) , ale czy to się sprawdzi ? Czekam na opinie pozostałych :) .

08 Kwi 2006, 13:45

a ja wam powiem że prawdziwi hakerzy się nie wypowiedzą w takim dziale i większość tematów z tego działu będzie można przerzucić od razu do śmietnika.

08 Kwi 2006, 14:14

czemu nie... calkiem iteresujacy dzial mogl by powstac

tylkomusiało by się tam cos dziac

08 Kwi 2006, 17:29

no dobra załużmy że taki dział powstanie, to jakie byście tam tematy zamieszczali?

08 Kwi 2006, 17:37

Czy lubicie czosnek itp
Jezeli nawet taki dzial bedzie zalozony to sie nie przyjmnie,wystarczy popatrzyc na wszystkie inne dzialy poczytac posty o czym sie tu pisze,o czosnku :?

08 Kwi 2006, 17:51

więc nie jestem sam, który uważa, że taki dział jest bez sensu. Ostatecznie jak ktoś chxe się czegoś dowiedzieć o hackingu, to niech pisze we FreePost, zobaczymy ile będzie sensownych odpowiedzi, zawierających wyczerpujące odpowiedzi na pytania. Myślę że takiego tematu raczej nikt od razu nie wyrzuci do kosza.

08 Kwi 2006, 18:07

luck_j napisał(a):no dobra załużmy że taki dział powstanie, to jakie byście tam tematy zamieszczali?

jak mamy jakis haerow na forum to niech pisza:D

08 Kwi 2006, 18:22

Nie ma to wiekszego sensu ;)

08 Kwi 2006, 19:04

Mirahz napisał(a):Nie ma to wiekszego sensu ;)

To sie zobaczy, zawsze mozna go wywalić. No ale jak chcesz.
Własciwie nie wiem kto sie na tym zna i kto by cos tam pisał. Pytania moge zadawac ale gorzej o odpowiadanie. Raczej nie było by tam pytań o czosnku.

08 Kwi 2006, 22:20

iwan10 napisał(a):
Mirahz napisał(a):Nie ma to wiekszego sensu ;)

To sie zobaczy, zawsze mozna go wywalić. No ale jak chcesz.
Własciwie nie wiem kto sie na tym zna i kto by cos tam pisał. Pytania moge zadawac ale gorzej o odpowiadanie. Raczej nie było by tam pytań o czosnku.

tez moge pytania zadawac :D

08 Kwi 2006, 23:19

a ja odpowiadać :D

09 Kwi 2006, 11:56

to mamy chetnego do odpowiadania :D a swoją drogą to co wam z tym czosnkiem chodzi - zalozcie sobie dział forum pt ,,warzywa,, :P

09 Kwi 2006, 20:58

Tez mnie interesuje jakie pytania chcielibyscie zadawac w tym dziale?

PS
Lubie czosnek :shock:
Zablokowany temat