Tematy związane z telefonią komórkową.
07 Paź 2006, 14:33
Jaki telefon jest najlepszy waszym zdaniem bo chce kupic ale nie wiem dokladnie wszystkie są fajne
Albo jakie jeszcze inne modele byscie zaproponowali do 600 zl z slotem kart mp3 aparatem i blootooth irda nie musi byc koniecznie ale slot musi być!!!! Odpisujcie
07 Paź 2006, 16:23
L7 Oczywiście!!
Wymienna pamieć odtwarzacz mp3, bluetooth
albo k600i (chociaż doświadczenie nauczyło mnie abym nie ufał tej marce!!)
Sony Ericssony to tanie (przepraszam za to wyrażenie!!) gówna robione na tajwanie w obozach pracy gdzie miska ryżu jest szczytem marzeń!!.Miałem jedną motkę (E398) i nie narzekałem!!
Bez zbędnych spekulacji Głos na L7!!
Chociaż w motorolach soft jes do kitu (to jedyna wada)
Ostatnio edytowany przez
JEDREK 07 Paź 2006, 16:27, edytowano w sumie 2 razy
07 Paź 2006, 16:23
chyba bym kupil L6 ale bym nie kupił fonu za 600zł...
07 Paź 2006, 17:20
Osobiście wybrał bym SE K800i
Ale z pośród wymienionych raczej L7.
08 Paź 2006, 10:08
L& to shit czysty shit spada na ziemie i po wyswietlaczu widziałem testy tego telefonu takie same bajery znajdziesz w tmy co ja mam k700i ja osobiście bym wybrał samsunga d900 a z tych na gurze hmm żaden
08 Paź 2006, 10:10
No mi tez sie podoba bardziej L7 i chyba tez sie bardziej przychyle do niego ale zobacze jeszcze telefon dopiero kupie sobie gdzies tak za miesiac bo jeszcze kasy nie mam ale chyba przychyle sie do l7 fajnie sie pisze smsy jest cienki ale zobacze co zrobie glosujcie dalej
08 Paź 2006, 10:14
nie wiem jaki mocny jest ten l 7 ale telefon nie jest po to aby go rzucac o ziemie a te sony ericssony to szybko idzie w nich dżojstik a ty mi mówisz o samsung d900 mowilem ze szukam telefonu do 600 zl a nie do 1300 zl
08 Paź 2006, 11:37
żaden
Ale nie wiem co to jest ten L7, motorola odpada na pewno
Najlepiej Samsunga
08 Paź 2006, 11:48
Korzystałem praktycznie z wszystkich tutaj wymienionych i najbardziej przemawia za mną Motorola E1000. Nie jest to zwykła Motorola, ma to coś w sobie
Jeżeli wybierzesz ten model z pewnością będziesz zadowolony. Telefon jest spory, świetnie się prezentuje (szczególnie wersja Black). Wyświetlacz jest ogromny i ma bardzo dobre kolory. Aparat, mp3, slot karty pamięci, itd. Polecam!
08 Paź 2006, 12:14
tez matrzylem na motorole E1000 juz chcialem ja kupic rok temu ale wtedy to kosztowala 1000 zl a teraz kosztuje 600 zl i nawet mniej dlatego podalem te marki bo sie podobaja wszystkie ale wszystkich nie mozna miec heh
08 Paź 2006, 12:57
JESZCZE JEDEN TELEFON PODAJE. I CHYBA GO WEZME CO O NIM MYSLICIE BENQ-SIEMENS C81
08 Paź 2006, 17:56
Nie jestem przekonany do tej marki. Ogólnie siemensy są kiepskie. Chyba, że coś z klasy S. BENQ-SIEMENS dużo się nie różnią od swoich poprzedników, miałem doczynienia z niższymi modelami i z pewnością bym nie kupił
10 Paź 2006, 11:16
Pomyśl nad S/E K610i.
K610i to mały i zgrabny telefon 3G, wyposażony we wszystko, co potrzebne do komunikacji przy użyciu szybkiego wysyłania wiadomości, z wysoką jakością dźwięku i przez połączenia wideo — K610i. Ciesz się multimedialnymi usługami rozrywkowymi oraz szybkim i przyjemnym w obsłudze Internetem w telefonie komórkowym K610i firmy Sony Ericsson.
Model K610i zaprojektowano tak, aby łączył maksymalną przyjemność podczas korzystania z telefonu komórkowego z łatwością obsługi. Jest to jeden z najmniejszych dostępnych telefonów 3G, a klawisz nawigacyjny i inne elementy sterujące sprawiają, że wprowadzanie tekstu i nawigacja są łatwe i intuicyjne. Klawiatura jest podświetlana ciepłym światłem w momencie nadejścia połączenia lub odebrania wiadomości. Telefon K610i wyposażono w 1,9-calowy ekran TFT, umożliwiający odwzorowanie 262 tys. kolorów, aby zapewnić optymalne warunki tworzenia i odczytywania wiadomości oraz przeglądania stron WWW.
Z tyłu telefonu K610i znajduje się dyskretnie wbudowany aparat cyfrowy o rozdzielczości 2 megapikseli. Ze zdjęć zrobionych za pomocą telefonu K610i można być dumnym. Możesz je zapisać i wysłać bezpośrednio do swojego blogu. Dziel się swoim życiem z przyjaciółmi dzięki zdjęciom. Przesyłaj je z telefonu na telefon (za pomocą wiadomości multimedialnych — MMS) lub z telefonu do komputera (za pomocą wiadomości multimedialnych — MMS lub wiadomości email). Możesz je też przenieść do komputera, używając technologii Bluetooth™ lub przewodu USB (dostarczonego w zestawie). Zapisuj większą ilość danych w pamięci typu Memory Stick Micro™ (M2™).
Telefon K610i może służyć do zwiększenia efektywności i wydajności w pracy. Obsługuje pocztę elektroniczną w standardzie „push”, aby umożliwić pozostawanie na bieżąco z nadchodzącymi wiadomościami email i synchronizację z komputerem, aby kontakty i kalendarz w telefonie były zawsze aktualne. Telefonu K610i można też użyć jako szybkiego modemu do podłączenia komputera do Internetu w podróży. Bądź na bieżąco z wiadomościami i wydarzeniami dzięki pełnej wersji przeglądarki internetowej telefonu K610i i korzystaj z najświeższych uaktualnień wiadomości (RSS) przez całą dobę.
Z telefonem K610i zawsze i wszędzie masz dostęp do ulubionych utworów muzycznych. Ciesz się pełnymi teledyskami i pobieraj nowe utwory muzyczne do telefonu. W dowolnym czasie, w dowolnym miejscu. Zestaw K610i obejmuje oprogramowanie do zarządzania utworami muzycznymi Disc2Phone umożliwiające pobieranie utworów muzycznych z komputera do telefonu. Szybko i łatwo.
Polecam. Cena 700-1000
11 Paź 2006, 13:26
w sony ericsonach szybko ida sie pieprzyc dzojstiki a ja nie mam nawet 700 zl szukam telefonu do 600 zl a ten benq siemens jest fajny zobaczcie model c81
13 Paź 2006, 15:10
Raczej L7 miałem E398 przez nie cały miesiąc świetny telefon. Jeśli chodzi o jakość dźwięku odtwarzanych plików MP3 w Motoroli L7 = nic dodać nic ując , jakość dźwięku super!! Pozdrawiam!!