Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Heroes V

13 Kwi 2006, 16:02

Ja gralem w bete i bardzo mi sie podobala! Dzisiaj wychodzi angielskie demo tej gry a za tydzien bedzie polskie! Kto lubi ta kre lub w nia gral niech pisze opinie na ten temat!

14 Kwi 2006, 00:22

Konieczność zakładania nowego tematu dotyczącego Heros V nie była potrzebna. Pisałem wcześniej o tej grze. Wystarczyło skorzystać z funkcji "szukaj", której nikt prawie na tym forum nie używa. Według mnie to Heros III była najlepsza z całej serii.Grałem w każdą cześć. Mogli by tworzyć nowe mapy dla III cześci i byłoby też dobrze. Z tego co widzałem Heros V zapowiada się ciekawie. Jak będzie to ściągam pełną wersje, a może kupie jeśli cena nie będzie kosmiczna.

14 Kwi 2006, 01:09

Zgadza się Heroes III jest kultową gierką i według Mnie najlepszą z całej serii, mapy - owszem przydało by się ich więcej, chociaż istnieją dodatki takie jak Armagedon Blade czy Shadow of Death, które posiadają ich znaczną ilość. Heroes V kosztuje w granicach 70-110 zł i jest juz do nabycia w Polskich sklepach.
Ostatnio edytowany przez Hpest, 14 Kwi 2006, 12:35, edytowano w sumie 1 raz

14 Kwi 2006, 10:59

Hpest napisał(a):...mapy - owszem przydało by się ich więcej, chociaż istnieją dodatki takie jak Armagedon Blade czy Shadow of Death, które posiadają ich znaczną ilość...

Właśnie już wszystkie możliwe dodatki miałem i już też przeszedłem wszystkie mapy.

Hpest napisał(a):Heroes IV kosztuje w granicach 70-110 zł i jest juz do nabycia w Polskich sklepach

chodzi o Heroes IV czy o Heroes V ?

14 Kwi 2006, 12:40

Chodzi o Heroes V sorry za pomyłkę. I chociaż premiera będzie dopiero 10 Maja tego roku istnieje możliwość zamówienia jej np.: W http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&id=4932 w wersjii DVD

14 Kwi 2006, 17:39

Hpest napisał(a):Chodzi o Heroes V sorry za pomyłkę. I chociaż premiera będzie dopiero 10 Maja tego roku istnieje możliwość zamówienia jej np.: W http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&id=4932 w wersjii DVD

No to musze zacząć zbierać kase. Dzięki za link i info:)

WYMAGANIA :
Procesor: 1,2 Ghz
RAM: 256 Mb
HDD: 2 Gb
System:
WINDOWS XP

18 Kwi 2006, 18:30

ja juz kupilem ta gre z tego wlasnie linku... maja mi ja przywieszc za jakis tydzien :) dzieki za link

18 Kwi 2006, 19:20

BoVeR napisał(a):maja mi ja przywieszc za jakis tydzien :)

Premiera jest 10.05.2006 :)

18 Kwi 2006, 20:11

ale tam mozesz wczesniej kupic (przedpremierowo)

18 Kwi 2006, 21:38

mówisz że przyjdzie Ci to za tydzień, a mi chodzi oto że to nie możliwe, bo premiera jest 10'tego. No ale, ok, wiem o co Ci chodzi, i niech tak będzie, nie chce se psuć humoru.

19 Kwi 2006, 15:35

ściaglem DEMO i mam problem. Podczas ladownia misji(każdej) wywala mnie do windowsa. Co mam robić?
Wyślij odpowiedź