Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Heyah podwaja doladowanie

10 Wrz 2010, 03:46

W Heyah kolejne podwojne doladowanie. Zasady sa nieco inne, ale i tak warto skorzystac. Tutaj szczegoly:
Kod:
http://media2.pl/telekomunikacja/68524-podwajanie-kasy-w-heyah.html.

Re: Heyah podwaja doladowanie

13 Wrz 2010, 19:18

Miło :-) dość szybko jadą z kolejnymi promocjami po pojawieniu się poprzedniego podwójnego. Trochę technicznie inaczej zorganizowane - te tury tygodniowe, ale w sumie na jedno mniej więcej wychodzi. Tu info z oficjalnej strony
Kod:
http://www.heyah.pl/#/na-karte/podwojne-doladowanie

14 Wrz 2010, 21:20

Trzeba po prostu pamiętać żeby doładować dwa razy w ciągu jednej tury- to znaczy jednego tygodnia promocji.

15 Wrz 2010, 13:17

150 zł bonusu na wszystkie usługi do zyskania? Tak jak w podwójnym doładowaniu Tak-taka? Jeśli tak to spoko. My mamy teraz potrójne doładowanie w Tak-taku, wykorzystuję jedynie symbolicznie ;-)

15 Wrz 2010, 22:23

To chyba do końca nie jest tak - w ciągu jednej tury trzeba wydać 25 zł a potem zrobić doładowanie, które jest podwajane... poprawcie mnie, jeśli się mylę :)

18 Wrz 2010, 14:20

Dokładnie tak, konto trzeba obniżyć o min. 20 zł, następnie doładować i doładowanie to zostanie podwojone.

21 Wrz 2010, 15:42

Amarain - 25 zł, nie 20 - o tyle należy obniżyć zasoby konta. Podwójne w Heyah z tego co wyczytałem daje możliwość zyskania 150 zł na wszystkie usługi, tak jak w najlepszym podwójnym, które pojawia się również w tak-taku.

24 Wrz 2010, 11:46

Ok, mój błąd, tak napisano na media2.pl, na stronie Heyah jest rzeczywiście 25zł.

29 Wrz 2010, 23:22

Że też taki solidny portal się myli... :) no ale cóż, zdarza się każdemu, mejmy nadzieję, że kto chciał skorzystać z oferty wiedział jak to zrobić. Skończyła się już i teraz należy się spodziewać kolejnego podwójnego doładowania i w Heyah i w TT w grudniu. Ciekawe w jakiej formie się pojawi, klasycznej czy turowej.

04 Paź 2010, 13:33

Skończyło się już i podwójne w Heyah, i potrójne w Tak-taku. Teraz kolejne promocje przed świętami. Aktualnie po raz kolejny przedłużyli pakiet 1000 minut za 9 zł.

04 Paź 2010, 23:02

To podwójne doładowanie strasznie mnie zaskoczyło, myślę, że starczy mi spokojnie do grudnia kiedy pojawi się następne. Nie uważacie, że tych promocji ostatnio naprawdę dość sporo wychodzi? Ja nawet nie zdążyłam wytracić połowy tego, co doładowałam ostatnio, a tu znowu kolejne podwójne było :-)

06 Paź 2010, 12:47

Non stop coś jest ciekawego, więc środki z konta praktycznie w ogólnie nie uciekają, jak nie podwójne to potrójne lub darmowe w sieci- ta dobrze jeszcze nie było.

07 Paź 2010, 15:39

Cóż, faktycznie dzieje się całkiem sporo ostatnio. Zarówno w Heyah jak i w TT. Przedłużono teraz niedawno pakiet 1000 minut w odjechanej promocji. Co do środków masz rację, moje na pewno nie ustąpią z konta do grudnia :) pewne jednak jest, że i z kolejnej promocji skorzystam.

10 Paź 2010, 10:39

No jasne, podwójne doładowanie opłaca się nawet przy doładowaniach mniejszymi kwotami.

11 Paź 2010, 17:09

Opłaca się przy każdym, ale, rzecz jasna, najbardziej przy najwyższych. Dlatego warto robić raz na jakiś czas porządne doładowanie, korzystając z promocji. Ma się na długo święty spokój no i masę środków dodatkowych :)
Zablokowany temat