Idzie Hitlerowiec przez obóz koncentracyjny jedząc kiełbase żydzi wystawiają ręce i wołają Daj Troche podziel się. A on wyciąga szable i robi ,,Kosi kosi łapkI,,
Miejscowość: W ch** daleko z każdej strony xD (51° 24' N, 19° 41' E)
Sprzęt: Komputer PC, Asus ZenFone 5Z
Re: Humor
19 Lut 2010, 21:15
Dwóch policjantów znalazło na ulicy kieszonkowe lusterko. Jeden podnosi je i mówi: - Patrz, moje zdjęcie. Na to drugi: - No, co ty... nie twoje, tylko moje. Poszli do komendanta, żeby rozstrzygnął, czyje to zdjęcie. Komendant wziął, popatrzył i mówi: - Co wy głupi? Przecież to moje ! Po pracy zabrał to lusterko do domu. - Zobaczcie, jaką fotografię znaleźli na patrolu koledzy. Popatrzyła córka: - O, patrz mamo! Tata wyrwał fajną dupę... Zerknęła żona: - E to jakaś stara k****a
- Wczoraj w nocnym klubie poznałem świetną laskę! - Orzesz ty! - Poszliśmy do mnie i widzę, że jest chętna. Więc zacząłem się przystawiać na całego. - I co? I co? - Ona mówi "To może rozbierz mnie!" - Nie gadaj! Ale czad! - Normalnie ściągnąłem z niej spódniczkę i inne fatałaszki. Położyłem na stole, tuż obok nowego laptopa. - Nie gadaj! Kupiłeś nowego laptopa? A procesor jaki?