Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
20 Lut 2014, 22:00
Już za stówkę kupisz.
Ostatnio edytowany przez
Mokij72, 08 Kwi 2014, 10:53, edytowano w sumie 1 raz
21 Lut 2014, 18:37
Chyba do powieszenia na ścianę dla ozdoby...
26 Lut 2014, 23:29
Za 100zł? Chyba mocno zdezelowana musiałąby być. Za 500 już może coś ciekawego znajdziesz, ale to też według mnie niewiele jesli szukasz czegoś NAPRAWDĘ dobrego.
Ostatnio edytowany przez
EBirdie2714, 08 Kwi 2014, 12:05, edytowano w sumie 1 raz
05 Mar 2014, 15:33
Myślę, że jak dobrze poszukać, powinno się znaleźć coś za 300zł.
14 Mar 2014, 11:50
Ale spaming na całego widzę
Co do wiatrówki - jak na razie jestem zadowolony, byłem na strzelnicy, przyznam, że spodziewałem się słabszej precyzji.
Już mam typ kolejnej wiatrówki - będzie to Hutsan. Oczywiście nie od razu, pewnie dopiero za jakiś czas.
Na razie mam plan zorganizowania fajnego miejsca do strzelania na podwórku kumpla - jest potencjał.
Przyznam, że to wciąga
02 Lip 2014, 15:26
Hej, przyłączę się do tematu. Co powiecie na ten model
- Kod:
http://www.bron.pl/wiatrowki-i-akcesoria/wiatrowki-karabinki/wiatrowka-karabinek-air-arms-s410f-classic-4-5-mm
[obrazek nie jest już dostępny]Chcemy kupić ją tacie na urodziny ale zastanawiamy się czy to dobry wybór dla kogoś, kto zajmuje się tym tematem od kilku lat.
14 Lip 2014, 11:48
Prezent na urodziny za 2800 złotych? Jesteś synem milionera?
Nawet dla kogoś zaawansowane taka wiatrówka będzie świetnym pomysłem, no chyba że jako bogacze już macie wypasione wiatrówki.
Może sprawdź najpierw jakie modele posiada aktualnie i na tej podstawie zdecydujcie, co dalej kupić?
Tak żeby nie dać czegoć, co nie zostanie wykorzystane...
15 Lip 2014, 18:59
Jeśli możesz aż tyle wydać na wiatrówkę to może karabinek PCP HATSAN - RANGER BT65RB ELITE kal. 4,5mm.
Ten sam sklep ma ją w promocji. W komplecie: dwójnóg, pasek z bączkami, plastikowy kufer, latarka taktyczna i luneta Optima 3-12x44AOE.
Nawet jeśli jest wymagający to będzie z wiatrówki zadowolony - o ile nie miał jej wcześniej.
16 Lip 2014, 11:47
Super maszyna, też bym taką chciał, może w przyszłości, jak na razie to nie ten budżet
Co do szokującego wpisu naszego przedmówcy to raczej go już na forum nie ujrzymy.
Ale musi być niesamowicie fajnie mieć aż taki budżet na rozrywkę.
Gdybym był bogaty to był budował własne pole paitballowe
17 Lip 2014, 21:24
Wiatrówka Karabinek Hammerli AR20 SILVER PRO WD PCP 4,5mm jest moim marzeniem, ale takim którego pewnie nigdy spełnię, bo wiatrówka kosztuje ponad 4 tysiące.
Pewnie gdybym miał taką kasę to bym kupował. Może kiedyś bron.pl zrobi jakąś sensowną promocję.
Na razie cieszę się Hatsanem. To również porządna wiatrówka.
24 Lip 2014, 11:53
Moje zdanie jest takie, że wiatrówki tego typu to już tylko na zawody, bo masz lepszą precyzję, lżejszy sprzęt, ogólnie o wiele lepsze parametry.
A o czymś takim można pomarzyć przy najtańszych wiatrówkach. Wiadomo, fajnie byłoby mieć, może kiedyś, na razie jaram się tym co mam.
Też można całkiem fajnie postrzelać, a zapłaciłem za nią bez porównania mniej.
22 Sie 2014, 14:46
Heh, tak jak pisałem wiatrówka jest dla taty i nie jestem jedyną osobą, która się na nią składa
Jak dokonam wyboru to dam Wam znać.
PS. dzięki za komentarze
23 Sie 2014, 23:31
Ja kupiłam za 200 zł.
15 Paź 2014, 20:15
Czyli co? Mając 200 złotych nie ma sensu kupowanie wiatrówki? Jakoś mi się nie chce wierzyć, że w takim budżecie nie da się nic dobrać. Przecież zaczynając nie mam specjalnych wymagań. W sieci w takim budżecie znajduję np. LIDERY. Co z nimi jest nie tak? Patrząc na fora to mnóstwo ludzi z tego strzela. Może to po prostu wiatrówka dla początkujących?
05 Kwi 2016, 12:49
Oczywiście, ze za 200zl da sie juz cos kupić, jeśli chcemy mieć ją tylko dla siebie tak o do strzelania to nie ma zadnego problemu. W sklepie wojok jets duży wybór, sa tańsze i te droższe co kto chce, moim zdaniem dla osoby, która chce rekreacyjnie postrzelac nie robi to różnicy,a tym bardziej stawiać chyba trzeba na coś tańszego, bo szkoda kasy tylko jak nam sie to już znudzi.