Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
08 Kwi 2009, 20:37
Na dysku C folder Windows zajmuje mi ponad 5 GB, tyle nie było. Co mi zagnieździło i ile powinien ten folder zajmować miejsca? Ostatnio musiałem przenieść całą zawartość moich Dokumentów bo wolnego miejsca zostało zaledwie 550 MB. Co mam z tym zrobić? ten wyżej wymieniony folder + folder Program files zajmujący 2 i pół GB i cały dysk prawie zajęty! Czy jest na to rada?
08 Kwi 2009, 21:18
Mój Windows zajmuje 2,6GB, Windows wymaga 1,5GB miejsca, zalecane to 2GB, Gdy instalujemy różnego rodzaju programy, gry itp (praktycznie wszystko) Niektóre pliki są instalowane Do Windowsa, z stąd może być jego duży rozmiar:) jeśli masz dużo programów itp to Windows może mieć taki rozmiar.
08 Kwi 2009, 23:28
Użyj programu
CCleaner, usunie ci zbędne pliki tymczasowe. Być może nie zdziała rewelacji, ale zawsze troszkę miejsca odzyskać się uda
.
09 Kwi 2009, 04:28
ten program i jeszcze kilka innych stosuję systematycznie i wielkości jakie podałem to już po czyszczeniu niestety!
09 Kwi 2009, 18:05
Lepiej podaj log z HjT bądź Combofix`a. Też miałem podobny problem, związany z rootkitem, i skończyło się na formacie.