Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
06 Cze 2005, 23:30
Mam maly problem z Incredi Mail ktory teoretycznie ma sciagac moja poczte.Niestety od kad zrobilam formata i zainstalowalam nowy nie chce wykonywac swojego zadania.Pokazuje tylko informacje ze:
Incoming server "pop3.wp.pl" cannot be found.Pleas verify that you are connected to the Internet ,and that server address is correct, and try again!
Posiadam zainstalowanego firewalla[ZoneAlarm] ale mam go ustawionego zgodnie z tym co zalecali na stronce Incredi
[url]http://www.incredimail.com/english/help/im/send_receive/send.html[?url]
pomimo wylaczenia firewalla dale pojawia mi sie ta sama informacja.Probowalam rowniez pobierac poczte przez Outlook Expres ale efekt jest ten sam!!!
Co mam zrobic zeby mi wszystko dzialalo tak jak nalezy????
[/b]
07 Cze 2005, 10:47
A jak skonfigurowalas poczte wychodzaca i przychodzaca? Uwierzytelnienie masz wlaczone? Pokaz screen jak masz to skonfigurowane.
07 Cze 2005, 18:38
To może ja doradze =)
Jednak poleciłbym spolszczenie IncrediMail...=)
A tutaj jak masz screena to odznacz:
"Log On using...." <<== bo po co uwierzytelniać hasło? Skoro może chodzić non-stop =)
Polecam sprawdzić Username i Password i poprawić chociaż okazały by się dobre =)
No i jeszcze po tej operacji restart kompa=)
W razie czego zapraszam na GG lub e-mail =)
07 Cze 2005, 21:39
Zrobilam tak jak mi poleciles ponownie wpisalam login i haslo ale to nic nie dalo.natomiast chcialam na gg zagadac ale cos mi nie dziala ta ikonka
07 Cze 2005, 21:43
gg:7150837 jak co =) podaj mi tylko wersje Twojego IncreMail to podam Ci spolszczenie =)