no i wlasnie chlopaki zaszly male zmiany co do sprzetu, znaczy sie nie wszystko ale czesciowo, bede podawal linki do produktow ktore postanowilem wziasc zamiast tamtych ktore wczesniej ustaliliscie, wiec tak:
-proc: core 2 duo e8400 box----------478 zł
-płyta: gigabyte ga-ep35-ds4-----------373 zł
-ram: Corsair Twin2X Pro DDR2 2x 1GB 800MHz CL-4----249 zł
[strona nie jest już dostępna]-dysk: samsung spin point f1 640gb-------------------------217 zł
[strona nie jest już dostępna]-naped: asus 2014l1t silver/black box--------81 zł
-zasilacz: tagan 600w bz series---------------393 zł
-obudowa: aplus twinengine bb--------------379 zł
-karta: sapphire radeon 4850------------529 zł
-monitor: Acer 22" LCD P223Wd---------------737 zł
[strona nie jest już dostępna]-głosniki: logitech x-540----------207zł
-mysz: a4 tech opto 013 black x2 click-----13 zł
-klawa: logitech deluxe 250 keybord ps2-------26 zł
-listwa: ever komfort------------51 zł
-pasta: aRCTIC SILVER 5------------18 zł
-podkładka: steelseries qk mini---26 zł
-powietrze do czyszczenia: activejet 400ml------12 zł
wiatrak do budy: xthermal 120mm white led 13db----45 zł
+ koszty dostawy 35,9 zł
razem: 3869,9 zł
no i głównie mam zapytanie co do pamieci i monitora, bo dysk zapewne bedzie dobry sadzac po postach maca w poprzednim temacie, wiec jak ogolni prezentuje sie acer? wezcie pod uwage ze nie jestem jakims bardzo wymagajacym uzytkownikiem co do monitora, nie potrzebuje jakiejś super jakosci obrazu jak na samsungu 226bw czy cos takiego, tego 206bw wzialem dlatego ze mi go polecono ale zastanawiam sie nad tym acerem bo ma fajny design i mysle ze pod wzgledem jakosci obrazu tez mnie nie rozczaruje, na temat karty nie bede tez nic mowil bo w temacie juz sie na radka zdecydowalem i sami mi go poleciliscie

a co do pamieci to zdecydowalem sie zmienic ocz na te corsairy bo ostatnio u kuzyna w minsku mialem okazje zobaczy i jedne i drugie pamieci bo jest pracownikiem w sklepie komputerowym i pozwolil mi przetestowac obie pamiatki na miejscu, wiec nie bede pisal pozostalego sprzetu tylko powiem ze najpierw wlozylem ocz platinum rev.2 i wlaczylem test driva unlimited, 1280x1024 i wszystko na maxa, i srednio wychodzilo 43 fpsy, poziej zmienilem na te corsairy, po za tym ze zajebiscie swiecily wynik poprawil sie o 3 fps bo wychodzilo 46 fpsow, nie robilem innych testow na wydajnosc ale podejrzewam ze tez byloby lepiej, wiec moze cos mi o nich powiecie, bo mnie pozytywnie zaskoczyly, poza tym ze sa z deka drogie

ale i tak sie mieszcze w kosztach, wiec slucham propozycji