Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

20 Cze 2007, 11:57

Dokładnie.Mam nadzieję , że uda wam się to jakoś rozkręcić (to pewne) :grin:

02 Lip 2007, 21:11

hmm..
wg mnie to by się przydała opcja 'ostatnie posty na forum'
wtedy jest się dopiero na bierząco :D

02 Lip 2007, 22:45

banan napisał(a):hmm..
wg mnie to by się przydała opcja 'ostatnie posty na forum'
wtedy jest się dopiero na bierząco :D
Ta tez tak uwazam... i opcja zaznaczenia ze jak są newsy to ze nie wyskakuje to na pulpit -.-... tylko w tray'u informacja + dźwięk.

08 Wrz 2007, 10:05

dostrzegłem chyba błąd w programie.

Mianowicie od czasu do czasu wychodzi komunikat o nowych programach/grach i na pierwszej pozycji wychodzi napis WEBMASTER /NEW!

gdy klikam przenosi mnie do skrzynki pocztwej i w adresie widnieje mail:

[email protected] <[email protected]>

pzdr

08 Wrz 2007, 11:41

Dzieki, za informacje. Bedziemy obserwowac i wyeliminujemy blad.

17 Wrz 2007, 15:35

Pojawila sie nowa wersja programu: 2.0.1.7

- Zmieniono interfejs graficzny aplikacji
- Dodano: siec radiowa BEAT.FM, 2 kanały rozglosni BASSJUNKEES, 3 kanaly ULICZNIK.NET, Radio Red Star, Radio Zachod
- Usunieto obecnie nienadajace stacje: HYPE, RADIO Woodstock, RadioAPMA
- Zaktualizowano liste stacji radiowych

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Radio.html

Zapraszamy do aktualizacji.

13 Sty 2008, 18:52

wiatm ;] Troszkę denerwuje sposób w jaki program informuje o nowym newsie w serwisie tzn. wyskakuje na środek pulpitu. Gdy sie pracuje na pc nie jest to denerwujące ale gdy np. ogladam film i jestem zmuszony zejsc z kanapy i wyłączyć program to jest to troche wkurzające a nigdy nie pamiętam o tym by go wyłączyć za wczasu.

Nie chce usuwać programu z paska bo wtedy nie będe go używał ;d

Preferuje dymek informujący coś w stylu gg ;d

p.s radio złote przeboje: http://www.tuba.fm/player.php?tuba=9 hity 60 70 80 i 90

p.s Dla czego jak wpisze poprostu "otofotki.pl" do przegladarki wyjdzie błąd serwera a "instalki.pl" to strona sie wyświetli??

18 Sty 2008, 15:40

Zobaczymy, co da sie zrobic. Nowa wersja bedzie odswiezona. A kiedy sie pojawi, to nie wiem.

10 Kwi 2008, 17:51

w jaki sposob instalki lite synchronizuje sie z strona glowna i wiadomosciami na glownej stronie instalki.pl?

Pomocy !!!

29 Maj 2008, 15:11

Programik bardzo mi się podoba w w ogóle ....
ale .....
Gdy chcę posłuchać Radia Gra .......
Wyskakuje mi ......
Łączenie z hostem : http://gratorun.streamhost.pl:8536/listen.pls
A następnie ....

BłąD POłąCZENIA Z HOSTEM

Nieraz wyskakuje jeszcze błąD TłUMACZENIA HOSTA (czy coś takiego)

Proszę napiszcie mi szybko jak to naprawić

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

nowa wersja

09 Lip 2008, 00:20

czy orientuje się ktoś kiedy wyjdzie nowa wersja bo przymierzam się do pobrania, od ostatniej wersji trochę minęło a i tak w wakacje nie mam czasu słuchać radia wiec mogę trochę poczekać ale z umiarem bo jak to ma być kilka miesięcy to ściągam co jest.

Re: nowa wersja

09 Lip 2008, 07:35

darek1991 napisał(a):czy orientuje się ktoś kiedy wyjdzie nowa wersja bo przymierzam się do pobrania, od ostatniej wersji trochę minęło a i tak w wakacje nie mam czasu słuchać radia wiec mogę trochę poczekać ale z umiarem bo jak to ma być kilka miesięcy to ściągam co jest.

To ściągnij co jest, jak wyjdzie nowa wersja to sobie zaktualizujesz programik.

Re: nowa wersja

09 Lip 2008, 15:23

darek1991 napisał(a):czy orientuje się ktoś kiedy wyjdzie nowa wersja bo przymierzam się do pobrania, od ostatniej wersji trochę minęło a i tak w wakacje nie mam czasu słuchać radia wiec mogę trochę poczekać ale z umiarem bo jak to ma być kilka miesięcy to ściągam co jest.

Do konca lipca powinno sie cos nowego pojawic.

Pzdr.

Re: Instalki Lite Radio

27 Wrz 2008, 20:29

haloo ;-) Jako, że na codzień korzystam z InstalkiLite cały czas czekałem na nową wersje a tu lipa :/

mam ciekawą sugestie, może udało by się zrobić taki moduł dzięki któremu samemu można by było dodawać nazwę radia oraz jego "streaming" -adres (nie wiem czy to tak sie fachowo nazywa)
oraz, zmienic delikatnie skina na bardziej "vistowego" opera poszła tym tropem i np. allplayer ;-)

Pozdrawiam :-)

Re: Instalki Lite Radio

29 Wrz 2008, 17:57

Sorry, troche sie sprawy opozniaja...
Mysle, ze w takiej formie tego nie zostawimy. Jest kilka zmian do wprowadzenia. Heh myslalem, ze tego tylko moja matula uzywa ;)

Jak cos zaczniemy aktualizowac, to bede pisal na biezaco.
Pzdr.
Wyślij odpowiedź