Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Internet

15 Sie 2005, 11:53

Od kilku dni bardzo długo otwierają mi sie strony,dlaczego? :(

15 Sie 2005, 12:26

nie wiem albo masz cos z łaczem albo masz wira albo jakis program moze zwalniac prace...start>>uruchom>>msconfig i zobacz!!!ja tez tak mam jesli np. uzywam jakiegos programu p2p:)popatrz...pozdro

15 Sie 2005, 13:55

jak masz neostrade to moze przekroczyles limit transferu :lol: :lol: :lol:

18 Sie 2005, 20:17

Może pomoże zmiana przeglądarki. Radzę przejść z Internet Explorera na Mozillę Firefoxa...

20 Sie 2005, 10:55

zebra napisał(a):Może pomoże zmiana przeglądarki. Radzę przejść z Internet Explorera na Mozillę Firefoxa...
A Opera ???

20 Sie 2005, 15:07

daxrider napisał(a):A Opera ???
Uważam, że szybszy jest Firefox, dlatego właśnie tą przeglądarkę polecam. Opera jest moim zdaniem za Firefoxem :wink: ...

20 Sie 2005, 15:27

zebra napisał(a):
Uważam, że szybszy jest Firefox, dlatego właśnie tą przeglądarkę polecam.
Nie byłbym tego pewien. Opera 8 "zżera" mniej zasobów systemowych, jest bardziej stabilna i... nie jest oparta na licencji GPL :mrgreen:

20 Sie 2005, 15:33

daxrider napisał(a):
zebra napisał(a):
Nie byłbym tego pewien. Opera 8 "zżera" mniej zasobów systemowych, jest bardziej stabilna i... nie jest oparta na licencji GPL :mrgreen:

Firefox - prosty i łatwy interfejs użytkownika, bezproblemowy dostęp do wszystkich niezbędnych opcji i menu, szybkie otwieranie stron www, brak pojawiających się na każdym kroku reklam (jak w przypadku nie zakupionej Opery :wink: ). No i nie zgodzę się z tym, że Firefox zajmuje więcej zasobów systemowych... :wink:

20 Sie 2005, 19:42

zebra napisał(a):
daxrider napisał(a):
zebra napisał(a):

Firefox - prosty i łatwy interfejs użytkownika, bezproblemowy dostęp do wszystkich niezbędnych opcji i menu, szybkie otwieranie stron www, brak pojawiających się na każdym kroku reklam (jak w przypadku nie zakupionej Opery :wink: ). No i nie zgodzę się z tym, że Firefox zajmuje więcej zasobów systemowych... :wink:
Bezpłatna wersja Opery BLOKUJE "pop-upy"... zresztą przeglądarka to kwestia gustu, swoiste zboczenie :wink:
Wyślij odpowiedź