TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

IrDA

Tematy związane z telefonią komórkową.

IrDA

Postprzez fiko0007 » 08 Paź 2006, 14:27

PostUA:

Mam problem nie dawno kupiłem sobie podczerwien do komputera niestety mialem usuwany program a jak chciałem pozniej wgrac podczerwien to nie mogłem znalezc płyty. Jak wkładam podczerwien do kabla to pisze ze to urzadzenie moze działać szybciej ale, gdy klikam na dymek i wybieram kontrolera to żaden nie działa. Co mam zrobic? Kupic nową? Chodzi mi o IrDA Hi-Speed USB 2.0.
fiko0007
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Lip 2006, 10:50

Postprzez will » 08 Lis 2006, 22:22

PostUA:

Mam taki problem i prosze o pomoc.Posiadam Irde Sigmatel4012.Po wlozeniu do portu komp od razu odczytuje sterownik rowniez mam.Niestety po zaintsalowaniu telefonu nokii obojetne jakimodel z kazdym to samo (czyli cos z ustawieniami sigmy chyba) rozlacza sie lub pisze ze polaczenie przerwane gdzie telefon lezu tuz obok.W telefonach podczerwien sprawna na 100%.Doradzcie co zrobic???Szukalem juz jakis informacji i znalazlem ze w menedzerze urzadzen tam gdzie podczerwien zmienic w transferze z sigmatel4012 na sigmetel 4000.Niestety nie mam takiego wyboru.
will
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Lis 2006, 22:02
Miejscowość: Krakow

Postprzez Jędrzej » 10 Lis 2006, 13:51

PostUA:

Sciągnijcie sobie nowsze sterowniki do waszych ird oraz plik instalacyjny ird
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]