Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Iso

28 Gru 2006, 23:59

Witam iż jestem nowy :)

mój problem polega na tym że ściągam obecnie gre z storny www są 4 pliki po 850 mb każdy, wszystkie foramtu iso ale każdy mówi że ta gra jest tylko na dvd czy te 4 pliki iso można je jakoś połączyć ?? bardzo prosze o pomoc :)

29 Gru 2006, 00:39

Ściągnąłeś obrazy płyt .Sama nazwa mówi za siebie.
A poza tym chyba wiesz co ściągałeś.Na tej www z której zassałeś powinno być jakieś info.
Co to za gra?być może jesteś niedoinformowany.

29 Gru 2006, 11:17

tak wiem że to jest obraz płyty a gra nazywa się Battlefield 2142...

a info raczej nie ma...

29 Gru 2006, 11:32

Sciag Demona i instaluj obrazy po kolei.

Tu masz link do deamona: https://www.instalki.pl/programy/downlo ... _Lite.html

29 Gru 2006, 11:34

Nie musisz plikow laczyc zeby instalowac gre,wystarczy wirtualny naped.
Mozesz tez wszystkie iso wypalic na jednej dvd,ale nie beda polaczone.
nie polaczysz raczej do dvd,obrazy beda zawieraly te same nazwy folderow a inna zawartosc.Jak maja rozne rozpakuj do jednego folderu i zrob obraz dvd.

29 Gru 2006, 11:36

ściągnij Alochol 52%

https://www.instalki.pl/programy/downlo ... ol_52.html

następnie utworz wirtualny dysk z pierwszym plikiem ISO, i sporbuj zainstalować, następnie gdy poporosi Cie o następną płyte do zamontuj w tym sammym napędzie kolejną część płyty...

chyba ze, plik został podzielony np. total comanderem z
3200gb...ale wtedy powinło pisac inne rozszerzenie

29 Gru 2006, 23:55

Musisz sprawdzić co jest na tych obrazach.Być może ktoś podzielił DVD rarem na 4 nośniki cd i na tych obrazach mogą być właśnie archiwa rar.lub jakieś inne kgb.
Jeśli tak to wypakujesz je do wspólnego katalogu ,zrobisz obraz dvd i wypalasz albo montujesz w wirtualu,jeśli nie to musisz odpalać po kolei płyty z wirtualnych cd-rom.Być może jest nowy instalator zrobiony na 4cd przez jakąś grupę crackerską i wszystko pójdzie . :wink:

xcxzcxzczxczxczxc

01 Sty 2007, 02:38

Witam!!!!!!!!

miałem taki problem z nfs mw do tego jest potrzebny program iso buster coś w tym stylu

Re: xcxzcxzczxczxczxc

01 Sty 2007, 03:12

Jonasz napisał(a):miałem taki problem z nfs mw do tego jest potrzebny program iso buster coś w tym stylu

a tu jest inny styl :grin: i wystarczą progsy podane wyżej.Jak zobaczy co jest w obrazie to się opracuje strategię.
Ps. a jak już coś piszesz to opisz to dokładniej,bo tak to można się tylko domyślać czy IsoBuster posłużył ci do skopiowania plików z obrazu czy do zrobienia obrazu czy do odzyskania danych z płyt czy do wypalenia obrazów.

01 Sty 2007, 14:14

A wiecie ze sciaganie gier ze stron www jest nielegalne?Radze nie sciagac gier z crackami szczegolnie bo przez to mozna wpasc a kara jest niemala. :(

01 Sty 2007, 14:38

@krzychu123411
I pewnie mi powiesz ze nie sciagasz? :lol:

01 Sty 2007, 15:32

Tak wlasnie powiem niesciagam bo nie gram a jesli juz to tylko w WOLFA ET a to jest gra darmowa wiec wiesz :lol:
Wyślij odpowiedź