Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Jak długo najdłużej siedziałeś przy kompie?

2h
0
Brak głosów
3h
0
Brak głosów
4h
4
7%
5h
7
12%
6h
7
12%
więcej napisz poniżej
41
69%

Razem głosów : 59

10 Maj 2006, 13:35

Wiele razy po ok. 10-15h dziennie!
Często mi się to zdarza, zwłaszcza jak mam wolne.

17 Maj 2006, 17:05

hmm...najdłużej...parenaście godzin(z malutkimi przerwami)-to było wtedy jak rąbało się u mojego braciszka nocki w ceesa!!!No i najbardziej zapamiętałam z tego ,że mój brat i jego kumpel Tomek są nie do zdarcia -bo czytają sobie w myślach...no i te polecenia do reszty graczy w stylu:"za mną czildreny!"...eh...
To było piękne!
Ale powiem jedno:choćby nie wiem jak było zajmująco -to i tak życie jest gdzie indziej...
no i z medycznego punktu widzenia -takie kilkunasto- lub kilkudziesięciogodzinne maratony mogą się odbić na naszym zdrowiu...brak snu bardzo źle wpływa na odbiór bodźców,interpretację zjawisk,no i najważniejsze -myślenie i refleks...a przecież nie o to chodzi ,by się zajeździć ???
Niemniej od czasu do czasu -dla tej "głupawki" ze zmęczenia i dla wyjątkowości chwili-od czasu do czasu-(powtarzam):warto! :wink:

17 Maj 2006, 19:19

Ludzie (Ci co siedzą po 5 i więcej godzin) czy wy czasami wychodzicie z domu gdzieś sie zabawic ze znajomymi itp. :?: Spoko, rozumiem raz w tygodniu przesiedziec jakas nocke przed kompem, ale nie dzien w dzien po 5 i więcej godzin ?! :shock:

Ja najdłużej siedziałem koło 8h, ale to tylko dlatego, że byłem zajęty ważną pracą. Średnio dziennie siedze po 1,5h max 2,5 godziny.

pzdr.

17 Maj 2006, 19:58

W godzinach nie wiem po ile siedze,ale dosyc duzo czasu spedzam przy kompie,tymbardziej ze przy niem tez czes swojej pracy wykonuje.

LucaS najdluzej przesiedziales przy kompie 8 godzien ?
Ja jakbym chciala zrobic format to potrzebuje dwa dni przesiedziec,zeby wszystko poinstalowac poustawiac itd...
Na szczesie w najblizszej przyszlosci nie czeka mnie to :D
Nastepny format dobiero bedzie przy instalacji Visty i wtedy przej jakies kilka tygodni bede bede spedzac przy kompie praktycznie caly wolny czas :roll:

pozdrawiam

ps.a tak wogole to taki temat juz byl !

17 Maj 2006, 20:09

LucaS napisał(a):Ludzie (Ci co siedzą po 5 i więcej godzin) czy wy czasami wychodzicie z domu gdzieś sie zabawic ze znajomymi itp. :?: Spoko, rozumiem raz w tygodniu przesiedziec jakas nocke przed kompem, ale nie dzien w dzien po 5 i więcej godzin ?! :shock:

Ja najdłużej siedziałem koło 8h, ale to tylko dlatego, że byłem zajęty ważną pracą. Średnio dziennie siedze po 1,5h max 2,5 godziny.

pzdr.

nierozumniem doba ma 24 godziny 5 na spanie, 8 na kompa i reszta na pozostałe rzeczy.
przeciez to mozna doskonale polaczyc.
Zreszta jak trzeba usiasc i napisac jaka prace to na to tez trzeba poswiecic kilkanascie godzin.
Nie napisze sie referacik 15 stron w 2 godziny jakby nie patrzył.

Pozdrawiam

17 Maj 2006, 20:12

Podoba mi się ,że też lubisz żartować Niunka...

PS.Ale miałam prawo nie wiedzieć ...dopiero się poznajemy...
Ostatnio edytowany przez aleksandra, 24 Maj 2006, 18:23, edytowano w sumie 1 raz

17 Maj 2006, 22:50

aleksandra napisał(a):Ale jaja podajesz Niunka!Skoro masz system ,który dźwignie Vistę -to czemu ?-grzecznie pytam -potrzebujesz kilku dni na format?????????
No też?!!!

:evil: Teraz to ja nie rozumiem...ale u mnie to norma ...so...nie zawracaj sobie głowy tym durnym pytaniem... :shock:

lol
format to Niunka zrobi w ok. max. 20 min, ale potem trza poinstalować stery itd, optymizacje, wszystkie progsy itd.

18 Maj 2006, 20:52

No cóż...zrozumiałam to jako "przytyk"...ale
to chyba nie o to Ci chodziło ,prawda?

ps.Ja dobrze robię tylko format...niestety...
Ostatnio edytowany przez aleksandra, 24 Maj 2006, 15:49, edytowano w sumie 1 raz

19 Maj 2006, 13:25

aleksandra napisał(a):Wiem przecież...co cholera...śmiesz wątpić???

Tak
Aż tak Cię drażnię swoimi żałosnymi żartami???Jeśli tak-to mi o tym powiedz-naprawdę wystarczy słowo...uszanuję twą opinię...co więcej -na pewno się do niej ustosunkuję! :)

Nie nabijaj postów tylko pisz "normalnie". Uszanuje twoją specyfikę humoru.

19 Maj 2006, 16:30

Dobrze ...więc niech się stanie:
jeśli KTóRYKOLWIEK z forumowiczów poczuł się urażony którąkolwiek z moich wypowiedzi...nalegam by mi przekazał tę wiadomość na priv,bezzwłocznie!!!
Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć jedno: przepraszam...
Usuwam sie w cień...nie zabieram więcej miejsca...
żadnego nabijania postów- zgadzam się z Tobą Czajek- to zbędne!

Pozdrawiam

19 Maj 2006, 16:45

grzeszna dusza została nawrócona! :D
pozdrawiam serdeczne

22 Lut 2007, 01:25

siedze już 15 godzine, bo są ferie :) :P

23 Lut 2007, 20:04

Ja tam lajtowo se 5 godzin siedziałem.Chyba różne gry włączałem wtedy.Ale polecam wyłączać kompa żeby prądu nie ciągnął, bo w 2050 bedzie globalne ocieplenie i katastrofa :/ Jakoś nie miło to brzmi.Pozdro :wink: .

24 Lut 2007, 00:52

ja przeważnie 8-10h zależy jak mam co robić to dłużej :)

24 Lut 2007, 02:30

Mój rekord to 26h w wakacje siedziałem ale mam kumpla który siedział ponad 70h grając w Tibie :D
Wyślij odpowiedź