Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
30 Paź 2005, 11:18
jak oceniacie swoją wiedze na temat komputerów i z tym związanych tematów
Ja oceniam na średnio
30 Paź 2005, 13:32
Dobrze
30 Paź 2005, 13:34
Ja też w miare dobrze

ale bliżej średniego stanu wiedzy
30 Paź 2005, 14:36
Pytanie dosyc ogolne i trudno na nie konkretnie odpowiedziec. W moim przypadku im wiecej w tym siedze, tym wiecej widze brakow. Codziennie cos sie zmienia i pojawiaja sie nowe rozwiazania. Jesli zaglebiam sie w jedna dziedzine, to druga zaniedbuje.
Moja wiedze w tym temacie (w calym tym ogole) oceniam na slaba, ale nie moge siebie nazwac poczatkujacym, dlatego w ankiecie zaznaczylem: srednio.
Nie mowie tutaj o umiejetnosciach typu: uruchomienie PC, zainstalowanie OS, czy chociazby wymiana podzespolu.
30 Paź 2005, 14:48
Wiem że pytanie jest troche ogólne ale właśnie o takie odpowiedzi chodzi "ogólne"
Tzn. chodzi oto aby zebrać wszystką swoją wiedze z różnych dziedzin komputerowych w jedno i dokonać samooceny
A o takich umiejętnosciach jak włączenie czy wyłączenie komputera to nawet nie myślałem bo jeśli ktoś dotarł tutaj to chyba umie wykonać te czynnoci
30 Paź 2005, 17:10
Średnio...

Zdaję sobie doskonale sprawę z tego, że wiedza o informatyce (i poszczególnych poddziedzinach) jest strasznie rozległa... Dlatego jeżeli miałabym się porównać do zawodowaca, to jestem na średnim poziomie. Samokrytyka mobilizuje.
30 Paź 2005, 18:54
ja tez srednio chociaz domyslam sie ze wiem mniej jak zebra to za poczatkujacego sie nie uwazam
30 Paź 2005, 21:16
kuba88 napisał(a):ja tez srednio chociaz domyslam sie ze wiem mniej jak zebra to za poczatkujacego sie nie uwazam
Tak właśnie nic dodać nic ująć
31 Paź 2005, 02:45
Hmm ciężko będzie. Zgadzam się z zebrą, iż wiedza na temat informatyki jest bardzo rozległa oraz z Mirahz, iż ucząc się konkretnej rzeczy zaniedbujemy pozostałe. Wiadomo jak wiedza na temat komputerów to i wiedza na temat programów, gier, sprzętu, Internetu a skoro Internetu to ogromna wiedza jaką mieści jedynie Google i trudno jej dorównać każdy z nas wie co z tym się wiąże. Nikt nie jest w stanie określić swojej wiedzy na temat PC gdyż ona z sekundy na sekundy jest coraz to mniejsza ponieważ non stop napływają nowe informację związane z PC a jednocześnie staramy się nadrobić straty ucząc się na bieżąco nowych rzeczy.
Chociaż byśmy siedzieli przed PC 24h przez 356 dni w roku i tak nie będziemy wiedzieć wszystkiego na temat Komputerów itp. itd. Ja pod względem wszelakich informacji które są powiązane z komputerami oceniam na podstawową, natomiast wiedzę która jest potrzebna na temat PC oceniam na bardzo dobrą.
31 Paź 2005, 09:11
dobrze
31 Paź 2005, 09:30
poczatkujacy...siedze na roznych forach i na niktorych wychodze bardzo blado...
nie mowie tu o forach typu instalki zupelnie ine dziedziny
informatyka ma tyle dziedzin, ze nie sposub tego ogarnac
wiec chociaz staram sie byc na bierzaco w newsach,
D:D:D
Microsoft zaprezentował podczas wtorkowej oficjalnej premiery w warszawskim Centrum Expo nowy, multimedialny system operacyjny - Windows XP Media Center Edition. więcej.
zrodlo:hacking.pl
Ostatnio edytowany przez
proktor, 31 Paź 2005, 22:09, edytowano w sumie 1 raz
31 Paź 2005, 18:37
ja mam komputer długi czas ale nie znam się za dobrze nie interesuje mnie to
Ostatnio edytowany przez
janczak9, 17 Sie 2012, 11:14, edytowano w sumie 1 raz
29 Sty 2006, 22:33
całkiem , całkiem........
30 Sty 2006, 10:58
raczej średnio
30 Sty 2006, 12:37
Ja swoją więdzę mogę ocenić w dwóch kategoriach Software ( średnio ) i Hardware ( dobrze ). Ja głównie zgłębiam się w tematy dotyczące sprzętu komputerowego, oveclocingu i moddingu co powoduje że mam braki jeśli chodzi o obługę bardzo wielu programów i systemów operacyjnych, jednak staram się chociaż troszkę nadrobić te straty i co jakiś czas studiuję metodą prób i błędów róznego rodzaju aplikacje:)